Gå til sidens indhold

Bliv klogere på Conecto og User Experience

User Experience er det overordnede begreb for en bedre brugeroplevelse, højere sikkerhed, større effektivitet og optimal performance baseret på en virtuel arbejdsplads. 

Hvad er User Experience?

User Experience er det overordnede begreb for en bedre brugeroplevelse, højere sikkerhed, større effektivitet og optimal performance baseret på en virtuel arbejdsplads. Produkterne integreres med brugernes daglige it-ressourcer, og er med til at effektivisere brugernes daglige arbejde og dermed reducere spildtid fra brugerens primære arbejde. Ydermere kan vi løbende monitorere UXI (User Experience Index), så vi kan agere proaktivt. Fokus er i særlig grad på robustheden i de forretningsapplikationer, som brugeren anvender.

Se flere videoer..

2022-Video-JGW-CT-1-EM-Nhbrev-620x200.jpg

Interesseret i Cloud Transformation?

Er du bekendt med Cloud Transformation? Løsningen byder på mange muligheder, som mange virksomheder kan have stor glæde af i dagligdagen. Find ud af, hvad det indebærer her.

Se mere om Cloud Transformation
2022-06-Video-UB-EM-Nhbrev-620x200.jpg

Nysgerrig på Conecto og User Behavior?

Interesserer du dig for, hvordan dine brugere arbejder i deres dagligdag og anvender de IT-løsninger, der er stillet til rådighed? Bliv klogere på, hvad begrebet User Behaviour omfatter, og hvordan det kan hjælpe dig med at identificere og implementere de rette IT-løsninger for jeres virksomhed.

 

Hør mere om User Behaviour