Gå til sidens indhold

TechTalkPLUS - Sessioner

Retur til tilmelding  

KEYNOTE:

 

Fra Strategi til CX


Nordisk Film Cinemas har i mange år arbejdet med at forbedre kunderejsen fra køb online over biograf besøget til efter besøget. Indsatsen har omfattet alle afdelinger vertikalt fra topledelsen til piccoloen i biograferne og horisontalt fra HR til Teknologi. Hvilket netop har resulteret i en 6. plads i KPMG’s årlige survey af danske brands evne til at levere en god kundeoplevelse. På keynoten forkuserer Asger på de discipliner og ledelsesagendaer Nordisk Film Cinemas har fokuseret på for at forbedre kundeoplevelsen.

 • Strategisk målsætning – fokus på kundeoplevelsen
 • De vigtigste indsatsområder – teknologi og mennesker
 • Tvær faglig Eksekveringsevne – få styr på det basale

Indlægsholder: Asger Flygare Bech-Thomsen, CEO Nordisk Film Cinemas 

Om Asger Flygare Bech-Thomsen:

Asger er født i 1964 og uddannet skibsingeniør. Han har arbejdet seks år i den maritime industri bl.a. på Burmeister & Wain Skibsværft. Herefter fulgte seks år som konsulent og partner i hhv. Sant+Bendix og Valtech. Fra 2002-2008 arbejdede hans om Adm. direktør for Arnold Busck. 

Siden 2008 har Asger været i Nordisk Film, først som udviklingsdirektør frem til 2013, herefter som COO i Nordisk Film Biografer og siden 2017 som Adm. direktør for Nordisk Film Cinemas. Han har derfor et indgående kendskab til alle dele af Nordisk Film. Biografforretningen har de seneste år oplevet stor vækst med mange nye biografer og opkøb i Danmark, Norge og særligt i Sverige. 

På privatfronten gennemførte Asger i 2014 som den første i Norden “4 Deserts Grand Slam”, hvilket er fire gange 250 kilometer ”Ultra Trail Stage Races” i henholdsvis Jordan, Gobi-ørkenen, Atacama-ørkenen og Antarktis inden for et kalenderår.

 

TECH SESSIONER:

 

Organiser, guide og automatiser arbejdet for at øge produktivitet


I denne session tager vi et kig på hvad fremtiden byder på omkring det at få nem adgang til at udføre de arbejdsopgaver som hver enkelt medarbejder skal udføre.
Med et intelligent "workspace" vil brugerne kunne udføre opgaver i applikationer selvom de ikke har dem åbne og hvordan kan de så det? Det som Citrix stiller i udsigt med deres nye intelligent workspace er at få forretningen og brugerne til at være mere effektive ved at bygge mikro applikationer som brugerne kan benytte, dette kan være via apps på mobilen eller via Citrix workspace websitet.
Med en intelligent arbejdsområde-løsning får folk en god oplevelse, og værdifulde virksomhedsdata forlader aldrig IT-kontrol.

Agenda:

 • Spildtid vs produktivitet
 • Microapps
 • Citrix intelligent workspace

Indlægsholder: Christian Fenneberg, Martin Therkelsen  

 

Citrix som frontend til Danmarks største Supercomputer


Den største danske supercomputer, Computerome, er en HPC-facilitet, der er specialiseret i sundhedsforskning. Brugere af løsningen inkluderer forskningsgrupper fra alle danske universiteter og store internationale forskningskonsortier samt brugere fra industrien og den offentlige sundhedssektor. De drager alle fordel af den hurtige, fleksible og sikre infrastruktur og muligheden for at kombinere forskellige typer følsomme data og udføre analyser på gigantiske dataset.
Conecto har i samarbejde med DTU lavet en Citrix frontend til denne løsning og på denne session beskrives opgaven når nøgle ord som: maksimal sikkerhed, bedste brugeroplevelse, Levetid 5 år og fuld redundans virkeligt står sin prøve.

Se mere om Computerome her: https://youtu.be/54kPOpf5dIY

Indlægsholder: Brian Anderberg, Patrick Badeby, Nikolaj Vang - Entrust Datacard

  

Microsoft Azure og Citrix Cloud - den bedst mulige kombo for at levere en sikker virtuel arbejdsplads


Citrix og Microsoft har arbejdet benhårdt på ikke bare at lave Windows 10 til et Multi-user OS, men også bygge services rundt om det. 
Citrix Managed Desktops er en desktops-as-a-service-løsning, der gør det nemt at levere sikre Windows-apps og desktops fra Azure. Denne enkle service eliminerer kompleksiteten i desktop management og giver dig mulighed for hurtigt at levere desktops og apps til alle. Microsoft har udviklet deres Windows Virtual Desktop og på dagens session ses der på de muligheder, som denne løsning giver. Vi fortæller også om den værdi Microsoft tilføjer dit Citrix miljø, når det placeres i Azure og hvordan man planlægger og sikrer den rigtige transition til Azure.

Agenda:

 • Hvad er Citrix Managed Desktops?
 • Hvad med Windows Enterprise Virtual Desktop og hvad er Conecto og ProActive's tanker om alt dette og hvor er RDS i alt det her?

Indlægsholder: Rasmus Raun-NielsenMads Lerager, Jesper Johansen - ProActive 

 

Automatisering – skab værdifulde workflows


 

Hvordan tilsikrer vi en hverdag, hvor kompleksitet og let tilgang forenes, med fokus på at bygge intelligente workflows? Det er en bølge af uendelige muligheder, hvor denne session vil komme med bud på løsninger, samt sætte de store inspirationstanker igang.

Den fælles indgangsvinkel vil være central placering og kørsel af runbooks og konfiguration, som kan løse en specifik opgave, uanset hvor den skal udføres. Dette sætter sikkerheden i top, tilsikrer ensartethed og hybrid datacenter bliver i den grad sat i fokus. Om det drejer sig om at bygge et komplet OS med al opsætning på plads, eller klienterne skal stå klar til næste type session i kursuslokalet, kan det udføres fra et central område.

Agenda:

 • Undgå spildtid og hjælp dig selv
 • Tilgang er for alle
 • Microsoft PowerApps
 • Microsoft Azure Automation
 • Microsoft Hybrid Worker
 • Microsoft Deployment Toolkit
 • 10ZiG automation  

Indlægsholder: Brian Sprogø, Karsten Hedemann, Kevin Greenway - 10ZiG

 

 Udnyt din NetScaler til det fulde


Citrix ADC (NetScaler) er en schweizerkniv, når det drejer sig om app deliver og Load balancing.
Den giver en performance i højeste kvalitet til dine web-, traditionelle og cloud-native applikationer, uanset hvor de er hosted. Den understøtter en lang række features og implementeringsmuligheder som man måske slet ikke kender til.
Hør mere om de nye features der er blevet tilføjet over den seneste tid i NetScaler. Lige fra små forbedringer til helt nye services på netscaleren

Agenda:

 • Push notifications
 • SSPR (Self service password reset)
 • SSL Forward proxy
 • Conecto Managed services
 • DirectAccess replacement
 • EPA på non nsgw
 • Netscaler generelt

Indlægsholder: Anders Wittendorff, Morten Kallesøe, Yevgeni Klushin - ControlUp

 

  

BIZZ SESSIONER:

 

Organiser, guide og automatiser arbejdet for at øge produktivitet


I denne session tager vi et kig på hvad fremtiden byder på omkring det at få nem adgang til at udføre de arbejdsopgaver som hver enkelt medarbejder skal udføre. 
Med et intelligent "workspace" vil brugerne kunne udføre opgaver i applikationer selvom de ikke har dem åbne og hvordan kan de så det? Det som Citrix stiller i udsigt med deres nye intelligent workspace er at få forretningen og brugerne til at være mere effektive ved at bygge mikro applikationer som brugerne kan benytte, dette kan være via apps på mobilen eller via Citrix workspace websitet. 
Med en intelligent arbejdsområde-løsning får folk en god oplevelse, og værdifulde virksomhedsdata forlader aldrig IT-kontrol.

Agenda: 

 • Spildtid vs produktivitet 
 • Microapps 
 • Citrix intelligent workspace

Indlægsholder: Christian Fenneberg, Martin Therkelsen 

 

The Business Value of User Experience


Nobody likes complicated IT systems that are difficult to use.  We all want an easy, seamless digital experience, so why do we often give slow, clunky and poorly performing systems to our users? Technology refreshes are often implemented to save money and cut costs but we don’t have to sacrifice happy users in the process.  In this session we’ll explore the economic impact of the user experience, how we measure it, how treating users as our customers can increase employee satisfaction – as well as retention, how we can reduce costs as well as increase productivity and ultimately see why a good user experience is also good for business. 

Indlægsholder: Sarah Mannion, Technology Evangelist for NVIDIA, EMEA

 

Adoption - hvordan får man brugerne i gang og hvorfor er det vigtig? 


I ProActives vision scope og leverancemodel, er der et afgørende punkt, der handler om "adoption". Adoptionsfasen handler om at sikre at brugerne så at sige 'adopterer' og tager et givent it-system til sig og anvender systemet efter hensigten. Og selvom det kan synes ligetil, øges risikoen markant for at man taber sine brugere undervejs, hvis man skipper eller glemmer adoptionsfasen. Dermed risikerer man at implementeringen fejler og man går glip af værdien af projektet...
I denne session dykker ProActive ned i hvordan og hvorfor man sikrer vellykkede projekter ved at fokuserer på adoptionsfasen og brugerne.

Indlægsholder: Pernille Bernth, Senior Business Consultant - ProActive 

 

IKEA: Hvordan man tager et kvantespring til glæde for forretningen og brugerne!


På denne session fortæller Brian Haagh om IKEAs vision, overvejelser, udfordringer og hvordan man lykkedes med at få en traditionel organisation til at tage et kvantespring – rent IT-mæssigt, for at sikre en mere moderne organisation, hvor IT understøtter forretningen, dagligdagen og brugerne. 

Indlægsholder: Brian Haagh, Acting Infrastructure Manager, Workplace (Application Delivery / Client & Mobile) - IKEA IT

 

Cyber Security for sundhedssektoren


Med den nationale cyber- og informationssikkerhedsstrategi fra maj 2018 er sundhedssektoren udpeget som en af seks samfundskritiske sektorer, der hver skal have en sektorspecifik strategi for cyber- og informationssikkerhed. Sundhedssektoren har udarbejdet en strategi for bedre at ruste sektoren på cyber- og informationssikkerhedsområdet. I forhold sektorspecifikke cyber sikkerheds forhold er sundhedssektoren bl.a. karakteriseret ved et meget stort antal medarbejdere, der håndterer personfølsomme oplysninger, et komplekst it-landskab, og at sektorens aktører både rummer store organisationer og små private erhvervsdrivende, der alle skal have et højt sikkerhedsniveau. Derudover er området under konstant udvikling, og nye udfordringer og trusler såvel som nye muligheder opstår hele tiden.

Søren Bank Greenfield står i spidsen for afdelingen, der har til opgave at samle og koordinere arbejdet i sektoren, herunder at fungere som sektorens knudepunkt og bindeled til blandt andet Center for Cybersikkerhed i tilfælde af en varsels- og beredskabssituation. På sessionen fortæller Søren om afdelingens arbejde med at understøtte sektorens implementering af strategien mm. 

Indlægsholder: Søren Bank Greenfield, Afdelingschef, Cyber- og informationssikkerhed, Sundhedsdatastyrelsen

 

AFRUNDING:

 

Optimal udnyttelse af IT - Fokus på minimering af futz


David Hald runder dagen af for os, med en inspirerende session i bedste stand-up / open mic stil, om minimering af futz.


En ofte overset post på IT-budgettet er futz. Futz er den slags spild af tid, der opstår, når man eksempelvis ikke har de rette værktøjer/systemer til, at udføre sit arbejde. Endsige spildtid hvis systemerne ikke fungerer optimalt eller hvis man ikke anvender systemerne korrekt. Som hvis en snedker prøver at benytte en skruetrækker til at slå søm i, så ser man ofte i takt med at kompleksiteten i IT stiger, at organisationer ikke får optimal udnyttelse af IT.


Conecto har udviklet en simpel metode til, at holde fokus på at sikre optimal udnyttelse af IT. Metoden bliver internt i Conecto omtalt som IT-treenigheden. IT-treenigheden omhandler 3 områder:

 1. Vi skal have metoder til, at vælge det rigtige værktøj
 2. Vi skal have metoder til, at sikre at værktøjet fungerer korrekt
 3. Vi skal have metoder til, at sikre at værktøjet bliver anvendt korrekt

David vil i sessionen lægge op til en åben dialog omkring, hvordan I som tilhører sikrer Jeres optimale udnyttelse af IT - med fokusering på minimering af futz. Vi opfordrer alle til aktivt at deltage med henblik på at vidensdele på dette væsentlige område. Futz menes at være den reelt største post på IT-budgettet, hvorfor der er store gevinster i, at fokusere på dette område.

Indlægsholder: David Hald, Bestyrelsesformand - Conecto

 

 

Retur til tilmelding