Gå til sidens indhold

Se hvad vi kan

Always take the high road. Det har været Conectos grundlov, lige siden vi startede i 1997. Vores kunder ved sjældent lige så meget om teknologien, som vi gør. Derfor er det afgørende, at vi aldrig udnytter den forskel til at sælge kunderne en større løsning end den, de reelt har brug for. Vi insisterer altid på at finde den rigtige løsning, og det er sådan, vi gør os fortjent til kundernes tillid i det lange løb. Til gengæld har vi så tillid til, at de vælger os igen, når deres behov ændrer sig, og de får brug for noget nyt. Vi har gennem årene skabt værdi for en lang række kunder. Nedenfor har vi samlet et lille udpluk af historier, der giver indsigt i Conectos forskellige løsninger og samarbejde med kunder.

Hovedstadens Beredskab (Citrix Endpoint Management)

Uanset hvilken opgave Hovedstadens Beredskab kører ud for at løse, er omstændighederne som oftest kritiske, og indsatsen skal være hurtig. Derfor skal de have nem og sikker adgang til de digitale hjælpeværktøjer, der understøtter deres arbejde. Besværlige sikkerhedslogin, der kræver en tablet i den ene hånd og en mobil i den anden, rimer ikke på optimal brugervenlighed. Med Citrix Endpoint Management har beredskabet i marken fået en ny, enkel brugergrænseflade, der letter det digitale arbejde on site, uden at sikkerheden kompromitteres.

Monjasa (Citrix Cloud, Microsoft Modern Workspace)

Den globale virksomhed Monjasa er i fuld gang med en moderniseringsrejse ind i Microsoft Modern Workplace. For at få fuldt udbytte af denne cloudplatform har Monjasa opgraderet til Citrix Cloud, hvilket giver medarbejdere sikker og nem adgang til alle applikationer - uafhængigt af tid, sted og enhed. Automatiseret genopbygning og pakketering af de virtuelle servere, samt automatiseret skalering i Azure gør brugeroplevelsen ny hver dag hele verden rundt.

"Vi er en virksomhed i vækst, og derfor går vi cloudvejen. Vi har brug for den fleksibilitet, som cloudplatforme giver os. For at få mest mulig værdi ud af vores moderniseringsrejse har vi opgraderet vores eksisterende Citrixløsning til Citrix Cloud. Men ligeså vigtigt er det, at brugeroplevelsen er væsentligt forbedret for vores brugere. Så meget, at vi har oplevet et markant fald i support tickets og en meget høj brugertilfredshed,” siger Michael Bruun Østergaard, Group IT Director, Monjasa A/S.

Newsec (Citrix Content Collaboration)

 

Når en af Europas største ejendomsadministratorer, Newsec, sender fortrolige dokumenter til sine kunder, foregår det uden om e-Boks og andre separate dokumenthåndteringsløsninger. Med Citrix Content Collaboration deles dokumenter sikkert og nemt og uden behov for NemID og særlige softwareinstallationer. "Det centrale for os er, at Citrixløsningen skaber et intelligent arbejdsrum med højeste sikkerhed. Det skal være nemt for alle," fortæller Paw de Sparra Lundin, IT Manager Denmark, Newsec. 

Gennem 10 år har Conecto leveret it-infrastruktur og været trusted partner for Newsec. ”Jeg blev ansat som it-chef i 2019 og har derfor ikke været involveret i valget af Conecto i sin tid. Men jeg oplever, at de tænker meget proaktivt på kundernes vegne. Her skiller de sig virkelig ud. Conecto har desuden en fast, loyal medarbejderstab, og det er en kæmpe fordel. De kender os, de kender vores løsning, og de ved, hvad det bedste, næste digitale skridt er for vores forretning,” siger Paw de Sparra Lundin."

Albertslund Kommune (Citrix Cloud)

 

Albertslund Kommune er blandt de første offentlige virksomheder i Europa, der anvender Citrix Cloud. Medarbejdere har én, cloudbaseret adgang til kommunens 250 fagsystemer, som derfor er blevet nemmere at tilgå uanset tid og sted. Det tætte samarbejde med Conecto og Citrix har skabt ro og retning i it-afdelingen, samt gjort Albertslund til en supermoderne arbejdsplads.

”Vi har haft Citrixservere i kælderen i 15 år, men vi ønskede at give driften og sikkerheden et boost, samt holde brugerfladen ren og ensartet for vores 1600 it-brugere. Det krævede en tæt samarbejdspartner, som kunne drive processen med workshops, design og arkitektur, samt få os trygt og sikkert i Citrix Cloud. Ingen anden kommune havde prøvet Citrix Cloud før. Så det var en chance vi tog i tæt samarbejde med Conecto og Citrix. Det har vi på ingen måde fortrudt. Tværtimod oplever vi, at vi bliver belønnet for at turde - ikke mindst af vores medarbejdere,” siger Claus Christensen, IT-arkitekt Albertslund Kommune.

Holstebro Kommune (FSLogix)

The implementation of FSLogix Pro le Containers was quick and easy, according to Thomsen. "Because the FSLogix deployment was done at the same time as the Citrix upgrade, we worked in concert with the Conecto team (...) It literally took us a day to get it up and running. The implementation was seamless." - Anders Erfurt Høj Thomas, IT-konsulent i Holstebro Kommune. 

Rudersdal Kommune (Imprivata)

”At købe denne single sign-on løsning var en meget let beslutning. Vi kunne øge sikkerheden og samtidig gøre livet lettere for medarbejderne (…) Ofte er det sådan, at når man indfører nye IT-produkter, så møder man skepsis og usikkerhed hos brugerne. Med vores single sign-on løsning hørte vi intet – ikke andet end at brugere, der endnu ikke var koblet på løsningen, efterspurgte den.” – Mogens Dam, IT-chef i Rudersdal Kommune.

Hedensted Kommune (Citrix)

Hedensted Kommune har samarbejdet med Conecto siden primo 2013. ”Jeg har selv etableret hele den basale Citrix-løsning. Men til etablering af XenMoble Enterprise delen havde jeg brug for assistance. Produktet var nyt på daværende tidspunkt – og måske knap modent – så det var svært at finde ressourcer i Danmark, der kendte tilstrækkelig til produktet,” forklarer Kim Rex. Efter et mislykket forsøg med ét konsulenthus, kom Conecto til: ”Selvom produktet dengang også var nyt for Conecto, var de dygtige og ihærdige og fik XenMobile, App Control og ShareFile til at spille sammen og fungere i sammenhæng med kommunens øvrige Citrix- og andre systemer.”  -Kim Rex, Serveradministrator i Hedensted Kommune.

Gribskov Kommune (Citrix)

"Conecto er vores rådgiver, hvad angår Citrix. Det gør de rigtig godt, dels fordi de er meget skarpe på teknologi, og dels fordi de kender Gribskov, vores strategi og vores teknologiske set-up. Det gør, at de kan komme med kvalificerede forslag og indspark. Herudover har vi også brugt dem som rådgivere, da vi besluttede at outsource drift af vores servere og infrastruktur. De hjalp os med at stille de rigtige betingelser til den kommende driftsleverandør og til også at tænke løsningen i forhold til skalering (…) Så vi er rigtig glade for samarbejdet med dem.” -Michel van der Linden, Direktør med ansvar for IT i Gribskov Kommune.

Realdania (Cisco)

”Vi indledte samarbejdet med Conecto smalt og nærmest som et ’joint-venture projekt’ om overvågning af firewall og switche. Realdania og Conecto har herefter udviklet sig sammen opgave for opgave. Når vi har valgt Conecto, er det fordi, vi får en helt anden rådgivning og sparring, end vi gjorde før. Conecto giver os en proaktiv og nærværende rådgivning og forstår vores forretning. Conecto er gode til at undersøge mulige løsninger i forhold til vores behov, som matcher de aktuelle forretningskrav i Realdania. Da vi er en forholdsvis lille IT-afdeling har vi ofte brug for eksterne kompetencer med dyb faglig indsigt og god sparring – og det leverer Conecto. Conectos relativt lille størrelse ser vi kun som en fordel, og vi oplever os selv som en vigtig kunde, når vi kontakter dem. Producenterne (bl.a. Cisco) har i hele forløbet bakket op om vores valg og om den rådgivning, Conecto har leveret. Conecto har givet os tryghed, og vi ser frem til at forlænge aftalen.”  -Thomas Wittrock, IT Chef i Realdania.

Uno-X (Cisco)

"Forinden havde vi ikke oplevet megen interesse fra vores daværende leverandør for at hjælpe os over på en mere nutidig løsning, men da vi fik kontakt med Conecto, blev vi taget alvorligt. Vi er meget tilfredse med både løsningen og samarbejdet med Conecto, som vi har fået en tæt relation til. Hele vejen igennem har vi fået en yderst kompetent sparring, og Conecto har håndteret projektet fra A til Z. Vi oplever, at vi har fået en leverandør, der virkelig vil os og gerne vil forbedre vores forretning. Hertil kommer, at der er en lav ROI på løsningen – mellem 1½ og 2 år. Så både min direktør og jeg sover rigtig godt om natten" - Ulrik Klixbüll, projektchef hos Uno-X.

Realdania (Cisco)

”I begyndelsen af 2017 indledte vi samarbejdet med Conecto, og det stod hurtigt klart for os, at Conecto er dygtige, proaktive og i stand til at yde en gennemsigtig rådgivning, der passer til vores behov. Det har stor betydning for os, at Conecto har sat sig ind i vores forretning og værdisæt, for det betyder, at de både tænker og rådgiver ud fra et Realdania-perspektiv. Resultatet er, at vi får kvalificereret rådgivning med udgangspunkt i vores strategiske mål, så vi hele tiden bevæger os den rigtige vej. Conectos konsulenter er meget kompetente, og der eksisterer en gensidig tillid mellem dem og Realdanias medarbejdere. Jeg sætter pris på samarbejdet og har stor tillid til Conecto, som er blevet en vigtig samarbejdspartner på store dele af vores infrastruktur.” - Thomas Wittrock, IT-chef i Realdania.