Gå til sidens indhold

Revisorerklæring ISAE 3402

Det er afgørende for levering af en stabil og sikker IT-drift, at man som leverandør har styr på sine processer og arbejder struktureret med de mange forskellige arbejdsopgaver, der altid er i en IT-driftsafdeling.  

International standard for overholdelse af lovkrav og god it-skik

Drift af IT handler om meget andet end bare at kigge på nogle skærme og konstatere at lamperne lyser grønt. Det er helt afgørende for levering af en stabil og sikker IT-drift, at man som leverandør har styr på sine processer og arbejder struktureret med de mange forskellige arbejdsopgaver, der altid er i en IT-driftsafdeling – og flere og flere kunder ønsker selvfølgelig dokumentation for dette.

IT-revisionen er udført ud fra en international standard (ISAE 3402), som har til formål at dokumentere at der er styr på forholdene hos IT-virksomheden og at der leves op til både lovkrav og god IT-skik. 

ISAE 3402 erklæringen giver et billede af den generelle tilstand af ens it-organisation. Den forholder sig til alle forretningsgange omkring it-funktionen, som er del af eller kan påvirke den finansielle rapportering: Udvikling, drift, beredskab, dokumentation, mv. Erklæringen forholder sig også til det helt lavpraktiske som fx de fysiske forhold, såsom hvordan er servere/datacenter placeret.

Vores revisionsfirma Grant Thornton har netop afsluttet deres revision og resultatet  - en  helt anmærkningsfri erklæring - kan I læse i vedhæftede ISAE 3402 erklæring.

Se Conectos ISAE 3402 erklæring 

 

 

×
Tobias Nawrocki
Tobias Nawrocki

Kontakt Tobias Nawrocki for at høre mere på +45 4010 9998

Kontakt