Imprivata

Fokus på it i sundhedssektoren

Forbedrende arbejdsprocesser:

Sig farvel til langsomme computere og opstartstider, stabilitetsproblemer, besværlige arbejdsrutiner og udfordringer med login og adgangskoder.

I Conecto arbejder vi målrettet på at fjerne forhindringer, så medarbejderne kan blive mere produktive og udføre deres arbejde uden at it bliver en forhindring eller et irritationsmoment. Kort sagt skaber vi værdi for medarbejderne ved, at de kun skal bruge deres tid på det, de er bedst til. Så tager vi os af resten. Her kommer Imprivata ind i billedet. Vi tror på problemfri, simpel og hurtig adgang til computeren og de applikationer, som medarbejderen benytter.

Supplerende automatiseringsløsninger

En væsentlig del af enhver digitalisering er blandt andet højere krav til it-sikkerhed. Dette skyldes, at systemerne simpelthen bliver mere tilgængelige. For at opnå de fulde effektivitetsfordele ved en digitaliseringsstrategi er det vigtigt, at it-sikkerhedsprocesserne ikke hindrer medarbejderne i at udføre deres arbejde. Dette understøttes af de automatiseringsløsninger, som Conecto arbejder med. Imprivatas løsninger kan benyttes sammen med VDI-platform fra Citrix, vmware og Microsoft, de fleste tynde klienter samt alle tykke klienter og kundernes eksisterende AD infrastruktur.

Imprivata hører til i Conectos Digital Health team, primært på grund af Imprivatas fokus på sundhedssektoren. Løsningerne skaber dog også værdi i andre brancher eksempelvis retail og i kommuner. 

Betina Vindahl Beyer – Solution Specialist hos Conecto

Imprivata løsninger

Imprivata OneSign®

Imprivata OneSign® er en omfattende autentificerings-, Single Sign-On (SSO)- og adgangsstyringsløsning. Den integrerer stærk autentificering via MFA og SSO for at give brugerne problemfri, simpel og hurtig adgang til deres desktop og alle de applikationer, de har adgang til. Imprivata OneSign® forbedrer brugernes it-arbejdsprocesser og kan udvides med stærk autentificering (MFA). F.eks. ved hjælp af PROX- og FIDO-kort, to-faktor-autentificering eller brugerens biometri til yderligere optimering af adgangen til deres applikationer.

Imprivata Mobile Device Access

Mobile Device Access (MDA) er, lige som Onesign SSO/AM, en af de førende løsninger inden for adgangskontrol, Single sign-on (SSO) og identitetsadministration. Dette modul hjælper organisationer med at sikre deres mobile Android platform og beskytte følsomme data, hvilket er særligt vigtigt, når brugerne deler mobile enheder. En af de mest innovative funktioner i Imprivata MDA er Tap’n’Go-teknologien, der giver brugerne hurtig og sikker adgang til deres mobile enheder og applikationer med blot et enkelt tap eller en svip med deres ID-kort. Med Tap’n’Go behøver brugerne ikke længere at huske adgangskoder eller brugernavne. Det gør det nemmere at opretholde et højt sikkerhedsniveau samtidig med at produktiviteten øges.

Imprivata FairWarning

Med en FairWarning-løsning kan man beskytte patienternes og organisationers integritet ved at sikre adgangen og hvem der har adgang til deres mest følsomme data. Conectos Digital Health-team kan rådgive dig om dine muligheder og hjælpe dig med en FairWarning-løsning.

Data, og især data om os som individer, er en af de mest værdifulde aktiver. Meget kan gå galt, hvis disse oplysninger falder i de forkerte hænder,” siger Betina Vindahl Beyer (tidligere sygeplejerske og nuværende Solution Specialist inden for Digital Health hos Conecto).

Imprivata Privileged Access Management

Privilegerede konti udgør en høj sikkerhedsrisiko, hvis man ikke har overblik og kontrol over dem, samt dem, der har adgang og benytter dem. Med en Privileged Access Management (PAM)-løsning får I mulighed for at beskytte, overvåge, kontrollere og revidere alle privilegerede systemkonti både fra bruger- og systemsynspunkt i hele jeres it-miljø. Imprivata PAM-løsningen giver et solidt overblik og orkestrerer adgangen til hvert system i infrastrukturen. Den skaber individuelle adgangsflows for medarbejdere og konsulenter, beskytter ressourcer med multifaktoradgang og overvåger samt optager alle aktiviteter. Alt er samlet i en enkelt konsol og kræver ikke mange agenter på individuelle ressourcer i infrastrukturen.  

Udover disse produkter arbejder vi også med Confirm ID, Ground Control og flere andre.

Hvad laver Conecto i dag?

Vores løsninger er blandt andet indført hos Region H, Region Syddanmark, Holbæk Kommune og Rudersdal Kommune i forbindelse med effektiv adgang til sundhedsplatformen på hospitaler. Vi har indført løsningerne hos Hedensted Kommune i forhold til automatisering af sikkerhedsprocesser i medarbejdernes borgerbetjening. 
 
Conecto besidder vi høj ekspertise, er innovative og har lang erfaring inden for branchen. Netop derfor kan vi prale af, at vi er førende inden for det, vi gør. Vi er klar over, at sundhedsarbejdere ikke har tid til besværlige it-løsninger. Derfor arbejder vi aktivt med at tilpasse og optimere løsningerne ud fra den specifikke organisation. Vi er med fra starten af integrationsprocessen, under og også efter for at sikre, at den valgte løsning bliver brugt på den bedst mulige måde.

IT-specialister på Conectos hovedkontor i Søborg

Lad os tale om jeres digitale muligheder

Hos Conecto tror vi på, at it handler om mennesker. Med fokus på vores kunders visioner og praktik, udvikler vi meningsfulde it-løsninger, der forandrer og forbedrer menneskers hverdag.

Thomas Lehmann

Head of Digital Health