Fortinet

Drivkraft bag udviklingen af it-sikkerhed

Conecto og Fortinet

I Conecto er sikkerhed en integreret del af alt, hvad vi laver. I en verden, der er digitalt forbundet, er it-sikkerhed – ikke mindst samspillet mellem netværk, applikationer og brugere nemlig afgørende for virksomhedernes eksistens. På baggrund af vores solide erfaring fra hybride arbejdspladser og dybe ekspertise på tværs af teknologier har vi valgt at samarbejde med Fortinet omkring sikkerheds- og netværksløsninger. Sammen med Fortinet vil vi være med til at drive udviklingen af cybersecurity hos vores kunder – og løfte sikkerheden i hele deres it-infrastruktur.

Fortinet løsninger

Førende løsninger indenfor it-sikkerhed

Fortinet er en førende global leverandør af cybersikkerheds-løsninger, der hjælper organisationer med at beskytte deres netværk, applikationer og data mod forskellige former for trusler. Fortinet tilbyder et bredt udvalg af produkter og services, herunder firewall, intrusion prevention system (IPS), web- og mailsikkerhed, endpoint beskyttelse, trusselshåndtering, netværks- og cloudsikkerhed.

Fortinets sikkerhedsplatform er baseret på deres egenudviklede operativsystem kaldet FortiOS, som er designet til at levere omfattende sikkerhed med høj ydeevne og tilgængelighed. Platformen har også en integreret sikkerhedsmanagement-portal, der giver organisationer mulighed for at centralisere deres sikkerhedsstyring og administration på tværs af deres netværks- og cloudinfrastruktur.

Avanceret threat intelligence:

Fortinet er kendt for deres avancerede threat intelligence og forskning. De har et team af sikkerhedseksperter, der konstant overvåger og analyserer de seneste trusler og på denne baggrund udvikler de løbende nye trusselssignaturer og -mønstre, der hjælper med at beskytte deres kunder mod nye angrebs-metoder.

Skalerbar og fleksibel:

Fortinets teknologier er skalerbare og fleksible og kan tilpasses organisationers behov og størrelse. Deres sikkerhedsplatform er baseret på deres egenudviklede operativsystem kaldet FortiOS, som er designet til at levere omfattende sikkerhed med høj ydeevne og tilgængelighed.

Integreret sikkerhedsmanagement:

Fortinet tilbyder en integreret sikkerhedsmanagement-portal, der giver organisationer mulighed for at centralisere deres sikkerhedsstyring og -administration på tværs af deres netværks- og cloudinfrastruktur. Dette gør det nemt at overvåge, administrere og beskytte organisationers it-infrastruktur.

Stærk støtte til cloudmiljøer:

Fortinet tilbyder også stærk støtte til cloudmiljøer. Deres cloudsikkerhedsteknologier sikrer, at organisationer kan beskytte deres cloudapplikationer og -data mod trusler, mens de stadig opretholder fleksibiliteten og skalerbarheden ved cloudmiljøer.

Ambitiøs omkring it-sikkerhed

Det ligger i vores DNA at være ambitiøse omkring vores partnerskaber og teknologier, og vores mål er at være blandt de førende indenfor vores fokus teknologier. Det betyder, at vi investerer tid og ressourcer i at dygtiggøre os i dette tilfælde på Fortinet og netværksteknologi, som jo bestemt ikke er fremmed for os.

Aktuelt har Conecto, primært vores Security og Support & Operations teams, taget adskillelige Fortinet certificeringer, heraf flere NSE 4’er. Dette arbejde fortsætter vi med, så vi kan rådgive vores kunder omkring sikkerheds- og netværksløsninger med Fortinets teknologi.

  • + 15 Fortinet certificeringer, heraf flere NSE 4’er

Lad os tale om, hvordan vi sammen skaber en mere tryg og sikker digital hverdag

I en verden, der er digitalt forbundet, er it-sikkerhed afgørende for virksomhedernes eksistens. Derfor tilbyder vi fokuseret rådgivning, hvor udgangspunktet er en stærkt struktureret tilgang til it-sikkerhedsdisciplinen. Sammen løfter vi sikkerheden i jeres it-infrastruktur.

Jesper A. Frederiksen

Head of Security