Citrix

- skaber fremtidens arbejdsplads

Fremtidens arbejdsplads – work is not a place

Conecto arbejder tæt sammen med Citrix. Vi udmærker os ved at være first movers på deres teknologi og ikke mindst, hvordan den kan forbedre og forandre vores kunders it til det bedre.

Citrix er en global pioner inden for teknologiløsninger, der har en dybtgående indflydelse på den moderne måde, vi arbejder på. Lige fra Conecto startede, har vi arbejdet med Citrix teknologi, der muliggør et stærkt fokus på den gode it-brugeroplevelse uden at kompromittere sikkerheden. Kombinationen af sikkerhed og fokus på brugerne af it-løsningerne har været fundamental for Conecto, når vi udvikler it-løsninger, der understøtter vores kunders processer og mål.

Teknologi, der forbedrer og forandre måden vi arbejder på

Citrix har konsekvent udviklet innovative løsninger, der revolutionerer it-infrastrukturer og arbejdsprocesser på tværs af industrier. Citrix er førende inden for virtualisering, cloud computing og netværksteknologier og har en bred portefølje af produkter, der muliggør et mere effektivt, fleksibelt og sikkert it-miljø. Dette er en hjørnesten i velfungerende remote- eller hjemmearbejdspladser, som under pandemien pludselig blev afgørende for virksomheder over hele verden.

Hos Conecto ligger Citrix naturligt i vores Work is not a place-team. Især fordi vi anvender teknologien til løsninger, der giver vores kunders brugere sikre og velfungerende arbejdspladser. Uanset hvor eller hvordan, de vælger at arbejde.

IT-specialister på Conectos hovedkontor i Søborg

Citrix fokusområder

Virtualiseringens mestre

Citrix har været bannerfører for virtualisering i årtier, og deres teknologier har ændret måden, vi tilgår hardware og software på. Hos Conecto er vi stolte af vores ekspertise i at implementere Citrix’s virtualiseringsløsninger, der giver mulighed for at frigøre sig fra fysiske begrænsninger og centralisere styring af applikationer og desktops. I sidste ende med fokus på at brugerne skal kunne arbejde effektivt med de kollegaer, data og applikationer, de har brug for. Uanset hvor de befinder sig og hvilket device de arbejder på.

Revolutionerende VDI

Citrix har skabt en revolutionerende indvirkning på Virtual Desktop Infrastructure (VDI). Vi, hos Conecto, er specialister i at optimere VDI-implementeringer ved hjælp af Citrix-teknologi, hvilket muliggør sømløs adgang til desktopmiljøer fra enhver enhed, hvilket giver organisationer øget fleksibilitet og produktivitet.

Strømlinet arbejdsplads med Citrix Workspace

Citrix Workspace og Desktop as a Service (DaaS) giver en sammenhængende og intuitiv grænseflade til adgang til applikationer, data og desktops. Conectos ekspertise i Citrix Workspace og DaaS gør det muligt for virksomheder at skabe en moderne arbejdsplads, der fokuserer på brugeroplevelsen og produktiviteten.

Cloud-Driven Transformation

Citrix’s cloud-teknologier giver mulighed for at modernisere it-infrastrukturer ved at udnytte potentialet i Cloud. Vi har implementeret utallige Citrix Cloud-løsninger, der giver vores kunder mulighed for at udnytte cloud-fordelene som f.eks. optimering af drift, skalerbarhed og enkel administration.

NetScaler: Sikkerhed og performance

NetScaler (som tidligere har heddet Citrix ADC) er en hjørnesten i enhver moderne it-infrastruktur, der styrer trafikken, øger ydeevnen og beskytter applikationer. Mange betegner med rette NetScaleren som lidt af et multiværktøj, da den rummer mange funktioner. Hos Conecto har vi branchens stærkeste team af NetScaler folk – både i forhold til antal dygtige konsulenter, bredden og dybden af deres erfaring, samt alsidigheden af de opgaver vi har løftet for vores kunder. Med andre ord, er vores kunder sikrer på at få det bedste ud af deres NetScalers kraftfulde kapabiliteter.

Dedikeret Citrix specialister, der leverer enestående løsninger

I Conecto er vi dedikerede til at levere enestående løsninger, der maksimerer vores kunders investeringer og fører dem ind i en ny æra af produktivitet og innovation. Vores team af tekniske specialister bringer Citrix’ potentiale til live og arbejder tæt sammen med vores kunder for at designe og implementere løsninger, der understøtter deres forretning og hverdag.

God stemning blandt kolleger hos Conecto

Engagement og ekspertise i verdensklasse

Vi er mangeårig Citrix Platinum Plus Partner, og vores dygtige konsulenter er blandt de højst certificerede konsulenter både i Danmark og i udlandet – ikke mindst indenfor NetScaler, ligesom de er meget aktive i Citrix netværket i forhold til at dele viden og erfaringer, sparre med andre og videreudvikle på Citrix teknologi. Vores Desuden er vi førende inden for Customer Success Management programmet, der hjælper kunderne med at optimere deres investering i Citrix løsninger.

I 2021 blev vi udnævnt ikke bare Citrix Cloud Partner of the Year i Norden, men også Citrix Worldwide Partner of the Year. Det er to titler vi er meget stolte og beæret over at få, men også nogle vi har arbejdet hårdt gennem årene for at opnå. Udnævnelserne vidner dels om det stærke bånd, der mellem Citrix og Conecto, og dels om vores kunders tillid til os, der er baseret på den høje kvalitet og enorme værdi vores løsninger skaber hos dem.

 

Lad os tale om jeres digitale muligheder

Hos Conecto tror vi på, at it handler om mennesker. Med fokus på vores kunders visioner og praktik, udvikler vi meningsfulde it-løsninger, der forandrer og forbedrer menneskers hverdag.

Brian Sprogø

Head of Work Is Not A Place