Tillykke med de færdiggjorte studier

Vi fejrer, at vores dygtige studentermedhjælper og akademister har færdiggjort deres studier

Et stort tillykke til Tobias, Anders, Thor, Marie, Anton og Simon, der har formået at jonglere mellem studier og arbejde – og nu kan fejre deres studieafslutninger!

Vi er utroligt stolte og glade for at kunne fortælle, at syv af vores dedikerede studentermedhjælpere og akademister har færdiggjort deres studier. Vi fejrer desuden også at flere af dem er blevet optaget på en overbygning.

Efter hårdt arbejde, engagement og ”work life balance”, hvor de har skulle balancere deres intensive studieforløb med mange studietimer med deres arbejdsdage i Conecto, hvor der også til tider er tryk på, så er de nået til målstregen.

Mød vores dygtige kollegaer her:

Tobias, Anders, Thor, Marie, Anton og Simon

Derfor er vi stolte af vores unge, dedikerede kollegaer, der i en travl hverdag, også har formået at benytte deres faglige viden fra skolebænken til at skabe resultater hos Conecto og for vores kunder. Viden, som er tilregnet fra henholdsvis erhvervsakademiuddannelser, bachelorer og kandidater.

Stort tillykke til jer! I har alle rykket jer både fagligt og personligt – og I kan være meget stolte af jeres vellykkede studieafslutninger. Og ikke mindst tak for den indsats I lægger i jeres roller i Conecto, hvor I hver især bidrager med værdifuld viden, engagement og godt humør. Vi ser frem til at følge jeres udvikling – både i og udenfor Conecto!

Tillykke endnu engang til jer alle– ikke mindst til de af jer, som også er optaget på nyt studie!