TÆNDER DU PÅ NETVÆRK?

_09P9385.jpg

Kender du til infrastruktur? Og får ord som Campus Fabric, ISE, Netscaler, ACI, DNA-center, provisionering og programmering det til at krible i fingrene? Så hører du måske hjemme i Conectos netværksteam.

Hos os kan du prøve kræfter af inden for netværk, mens du arbejder sammen med nogle af verdens dygtigste eksperter, som har årelang erfaring inden for netværk med Cisco som platform. Med andre ord bliver du en del af en familie bestående af superspecialister med store ambitioner om at bruge IT til at arbejde smartere og skabe mere værdi.

Den gode brugeroplevelse ligger dybt i vores DNA, og du kommer til at indgå i projektteams, hvor dine kompetencer for alvor vil blive bragt i spil. Samtidig er du ikke bleg for at gå den alternative vej for at undersøge nye muligheder. Alle veje er ikke lige, og det ved du.

Dine kolleger holder sig hele tiden up to date med certificeringer og løsningsspecifikke specialiseringer, hvilket også bliver en integreret del af din udviklingsrejse. Du skal derudover kunne finde dig til rette i en virksomhed, hvor vores kunder skal opleve os som deres ledende IT-partner. Vi er værdi- og løsningsskabende og har meget stærke ekspertiser inden for vores kerneområder.

Du får en unik mulighed for selv at præge din hverdag i en virksomhed, der har viljen til at lykkes. Kulturen hos Conecto er præget af stor entreprenørånd, engagement og faglig dygtighed. Vi er en meget flad, tæt og uformel organisation med højt til loftet, en super social stemning og med stor respekt for det enkelte individ. Conecto er på en vækstrejse, og det giver altid spændende udfordringer og muligheder for dem, der kan – og vil – med.

Så vil du med os på rejsen?

Skriv til info@conecto.dk eller ring på tlf. +45 3336 3738. Læs mere om os på www.conecto.dk.