Gå til sidens indhold

Stærkt samarbejde bag ved Albertslund Kommunes vej mod Danmarks første Citrix i Azure løsning

Et stærkt partnerskab mellem ProActive og Conecto, står bag Albertslund Kommune, der har etableret Danmarks første Citrix cloud-løsning på Microsoft Azure platformen.

2019-03-ProActiveConecto-Samarbejde-v2Web-734x300.jpg

Stærkt samarbejde bag ved Albertslund Kommunes vej mod Danmarks første Citrix i Azure løsning

Stærkt samarbejde bag ved Albertslund Kommunes vej mod Danmarks første Citrix i Azure løsning

Et stærkt partnerskab mellem ProActive og Conecto, står bag Albertslund Kommune, der har etableret Danmarks første Citrix cloud-løsning på Microsoft Azure platformen.  

Albertslund Kommune gennemgår en digital transformation. Kommunen er nemlig i fuld gang med at flytte hele deres IT-infrastruktur i skyen for nemmere og hurtigere at kunne tilbyde moderne digitale services til kommunens borgere og medarbejdere.

I den forbindelse har man også valgt at lægge kommunens moderne Citrix platform ud i skyen på en Microsoft Azure platform for at udnytte de fordele, det medfører i forhold til at skalere ressourcer og kapacitet og i sidste ende optimere drift og vedligehold.

Det er ganske opsigtsvækkende; det er nemlig den første Citrix i Azure løsning, der har set dagens lys i Danmark. Derfor har kommunen allieret sig med Conecto og ProActive, der med vores ekspertise inden for henholdsvis Citrix og Microsoft Azure har indgået et tæt samarbejde om at designe og implementere Citrix i Azure. Foreløbigt er der gennemført et Proof of Concept for løsningen og det hele ser ganske lovende ud.

”For at kunne levere hurtigere og moderne digitale services til kommunens fagområder og samtidigt frigøre ressourcer fra drift til udvikling, valgte vi at bygge en moderne Citrix it-platform. Med Conecto og ProActives ekspertise er Albertslund Kommune derfor i gang med Danmarks første Citrix i Azure Cloud-løsning, hvor PoC’en er første skridt på vejen. Selvom vi er i gang med noget nyt med vores komplekse it-miljø, føler vi os helt trygge ved rejsen, da vi kan se, at Conecto og ProActives partnerskab virker”, siger Albertslund Kommunes IT-chef Galina Ianchina.

Stærk teknologisk konstellation

Citrix i Azure løsningen er resultatet af et umådelig frugtbart samarbejde mellem Conecto og ProActive, der med hver vores ekspertiseområde sammenkobler to teknologiske platforme – Citrix og Microsoft Azure - for at udnytte hinandens største styrker.

I samarbejdet med Conecto har vi i den grad skabt en meget stærk teknologisk konstellation, der kan koble to teknologier sammen og på den baggrund sikre, at kunderne får den rigtige rådgivning og tekniske sparring, når de overvejer en fremtidig transition til skyen, siger Jesper Johansen, direktør i ProActive.

Udover vores respektive erfaringer og ekspertiser, supplerer Ole Væhrens salgs- og marketing direktør i Conecto, tilbyder ProActive-Conecto samarbejdet kunderne en stærk forretningsfokuseret tilgang til deres it-setup. Vi har nemlig næsten stædigt fastholdt fokus på forretningsforståelsen i den indledende fase, således at de forretningsmæssige hensyn er fuldt afklaret og defineret, inden vi begynder at designe løsningen eller at træffe beslutning, om hvilken platform, der er bedst egnet. For kunderne resulterer det i en stærk sammenhæng mellem IT og forretningen.

 

Om ProActive

ProActive er en it-konsulentvirksomhed, som leverer innovative løsninger og professionel rådgivning inden for kommunikation, proceseffektivisering, vidensdeling og samarbejde. ProActive driver transformation, adoption og performance for ambitiøse organisationer.

ProActive blev grundlagt i 1997 og beskæftiger i dag 250 medarbejdere fordelt på vores kontorer i København, Aarhus, Aalborg og Odense.

 

Om Conecto

Conecto A/S er et dansk IT-specialisthus, som fokuserer på at bibringe vores kunder den størst mulige værdi ved at optimere den digitale arbejdsplads og gøre arbejdsstyrken mobil ved at levere løsninger inden for Virtualisering, Mobility og Enterprise Network. Conecto har eksisteret siden 1997 og har højtuddannede specialister og mange års erfaring med at rådgive og levere løsninger på specifikke områder som Citrix, Cisco og Imprivata. Vores overbevisning er, at IT skal supportere og forbedre virksomhedens arbejdsprocesser, og at applikationer skal leveres til brugerne uden afbrydelser eller forsinkelser— derved opnår vores kunder maksimal udnyttelse af deres IT-investeringer.

 

 

Tilbage til nyhedsoverigt