Gå til sidens indhold

Simpelt, sikkert, fleksibelt, skalerbart, stærkt og tilpasningsdygtigt!

Cisco Meraki sætter dagsordenen for, hvordan og hvor simpelt I kan bygge en trådløs infrastruktur, som samtidig er bundsolid og sikker.

Skærmbillede 2018-01-17 kl. 13.48.18 (2).png

Simpelt, sikkert, fleksibelt, skalerbart, stærkt og tilpasningsdygtigt!

Simpelt, sikkert, fleksibelt, skalerbart, stærkt og tilpasningsdygtigt! Cisco Meraki sætter dagsordenen for, hvordan og hvor simpelt I kan bygge en trådløs infrastruktur, som samtidig er bundsolid og sikker.

Cisco Meraki er førende inden for IT-branchen verden over, og løsningerne omfatter bl.a. trådløs infrastruktur, switching, sikkerhedskameraer og sikkerhed. Teknologi er med til at forbinde os, styrke os og drive os – og når teknologien forenkles, kan I selvsagt koncentrere jer 100 % om jeres forretningsmission.

I Conecto har vi stærke kompetencer inden for hele Meraki-porteføljen, og vi kommer meget gerne forbi og uddyber, hvilken værdi Cisco Meraki har for jer og jeres virksomhed. Vi sætter altid dine brugere i centrum og lægger vægt på gennemsigtighed i alt, hvad vi laver. Af samme årsag har vi lavet nedenstående video, hvor I vil finde svaret på, hvorfor vi fagligt ligger helt i front.

Læs mere her.

Tilbage til nyhedsoverigt