Gå til sidens indhold

Realdania: ”Leverer man kvalitet, må man også forlange kvalitet”

Og kvalitet er netop, hvad Realdania har fået gennem samarbejdet med Conecto. I dag varetager Conecto store dele af Realdanias infrastruktur, og det værdsættes højt, at Conecto har sat sig ind i virksomhedens forretning og værdisæt.

Realdania.png

Realdania: ”Leverer man kvalitet, må man også forlange kvalitet”

Og kvalitet er netop, hvad Realdania har fået gennem samarbejdet med Conecto. I dag varetager Conecto store dele af Realdanias infrastruktur, og det værdsættes højt, at Conecto har sat sig ind i virksomhedens forretning og værdisæt. Conecto yder en ærlig og skræddersyet rådgivning med afsæt i Realdanias strategiske mål og behov.

”I begyndelsen af 2017 indledte vi samarbejdet med Conecto, og det stod hurtigt klart for os, at Conecto er dygtige, proaktive og i stand til at yde en gennemsigtig rådgivning, der passer til vores behov,” fortæller Thomas Wittrock, IT-chef i Realdania, og fortsætter: ”Det har stor betydning for os, at Conecto har sat sig ind i vores forretning og værdisæt, for det betyder, at de både tænker og rådgiver ud fra et Realdania-perspektiv. Resultatet er, at vi får kvalificereret rådgivning med udgangspunkt i vores strategiske mål, så vi hele tiden bevæger os den rigtige vej.”

Lige fra starten af samarbejdet med Conecto har Realdania været kompromisløse omkring sikringen af virksomhedens kerneværdier. Denne strategiske prioritet har affødt en række projekter, som Conecto i dag varetager. Blandt disse kan nævnes Cisco Identity Services Engine (ISE), Cisco Umbrella samt ny Cisco Software Defined Network (SDN)-klar infrastruktur.

”Conectos konsulenter er meget kompetente, og der eksisterer en gensidig tillid mellem dem og Realdanias medarbejdere. Jeg sætter pris på samarbejdet og har stor tillid til Conecto, som er blevet en vigtig samarbejdspartner på store dele af vores infrastruktur,” slutter Thomas Wittrock.

Læs hele casen her.

Tilbage til nyhedsoverigt