Pressemeddelelse

Et nyt globalt powerhouse

Tobias Nawrocki og Lars Baun

Et nyt globalt powerhouse

Så blev det endelig en realitet: Myndighederne har godkendt Danoffice IT’s køb af Conecto A/S. En nyhed som ITWatch var hurtige til at opsnappe – læs her om de store visioner for vores samlede selskab, fortalt af CEO Lars Baun og tidligere Conecto CEO, Tobias Nawrocki. SAMLING er fællesnævneren: Nu bliver vi nemlig alle til ét, samlet Danoffice IT.

Konsolidering af brands: I artiklen løfter Lars Baun sløret for den store nyhed, at alle brands i Danoffice IT-organisationen – edgemo, edgemo green og Conecto – nu samles under ét, stærkt fælles brand: Danoffice IT.

Det nye, samlede selskab bringer Danoffice IT ind i den absolutte top og blandt de mest specialiserede herhjemme og i udlandet. ”Med Conecto ombord opnår vi en optimal balance i vores forretningsenheder, hvilket er afgørende for vores strategiske mål”, fortæller Lars Baun, og Tobias Nawrocki supplerer: ”Vores ambition er at skabe et POWERHOUSE inden for alt, der vedrører it-infrastruktur – både på det danske marked og i udlandet”.

Til ITWatch udtaler Lars Baun: ”Ambitionen for os i Danoffice IT er, at vi vil være et powerhouse inden for it-infrastruktur. Vi har følt, at vi manglede balance i vores forretningsenheder, men med købet af Conecto står vi nu klar til at differentiere os i markedet som den danske spiller, der har internationale ambitioner.”

Tobias Nawrockis ny rolle bliver som EVP for Danoffice IT solutions and services. Nogle af de første opgaver bliver at sikre at Conecto bliver integreret med Danoffice og gennemføre skiftet til en mere fokuseret forretning.

”Mit første fokus bliver at samle de to kompecentecentre, Edgemo og Conecto, i ét Danoffice IT. Sammen har vi nu en størrelse, der gør, at vi kan hjælpe internationalt baserede kunder – ikke bare i Danmark, men også globalt,” siger Tobias Nawrocki. ”Det kræver en stærk, samlet organisation – og det arbejde er vi allerede i gang med. Vi har meget til fælles, og nu skal vi sammen skabe en ny fælles identitet med en stærk kultur og et stærkt fællesskab.”

Indien og Kina venter

Lars og Tobias løfter også sløret for, hvordan vores globale engagement skal styrkes fremadrettet. Vi har i dag satelitter i USA, Singapore og Schweiz – men vi udvider nu med hele to nye lokationer: Indien og Kina. Det kommer betragteligt til at styrke vores position på disse markeder og styrke nærheden med vores klienter, hvilket er en stor forudsætning for at lykkes med vores trategiske mål.

Om Danoffice IT

Om Danoffice IT

Danoffice IT leverer bæredygtig it til en bred skare af internationale nonprofit-organisationer såsom IGOer og NGOer med kritiske operationer i de fjerneste egne af verden. Danoffice IT har også fokus på it-løsninger til globale virksomheder med hovedkvarterer primært i Danmark eller Schweiz, til mellemstore danske virksomheder og til den offentlige sektor. Danoffice IT har hovedkvarter i Svendborg (DK), samt kontorer i Ballerup (DK), Hinnerup (DK), Schweiz, USA og Singapore. Danoffice IT har cirka 280 medarbejdere.

Læs mere på www.danofficeit.com/

Om Conecto A/S

Om Conecto A/S

Conecto er et førende dansk services- og konsulenthus med et stærkt fokus på at levere meningsfyldte it-løsninger, der ændrer og forbedrer hverdagen for ansatte i store og små virksomheder, såvel som i offentlige organisationer og institutioner i Danmark og udland. Conecto har hovedkvarter i Søborg (DK) og kontor i Aarhus (DK). Conecto har cirka 60 ansatte.

Om Agilitas Private Equity LLP

Om Agilitas Private Equity LLP

Agilitas er en pan-europæisk, mid-market privat kapitalfond. Firmaet investerer i bæredygtige virksomheder af høj kvalitet med markante udviklingsmuligheder, som skaber langsigtet værdi gennem forretningsmæssig transformation. Agilitas har en tålmodig, sektor-fokuseret tilgang til at investere og en stærk historik for dramatisk at transformere og vækste virksomheder.

Agilitas er yderst selektive, i deres udvælgelse af virksomheder, som tjener mennesker og planetens bedste.

Læs mere på www.agilitaspe.com

Kontaktinformation

Danoffice IT, Mette Hylander, Marketing Manager, (+45) 53 74 60 10, mhy@danofficeit.com