Pressemeddelelse

Conecto leverer stor vækst og præsenterer hidtil bedste årsresultat

Conectos medarbejdere

Conecto har netop offentliggjort sit årsregnskab for regnskabsåret 1. januar 2021 til 31. december 2021

Conecto leverer stor vækst og præsterer det hidtil bedste årsregnskab.
Årsregnskabet viser en fortsat stærk vækst indenfor selskabets strategiske forretningsområder: User Experience, Cloud Transformation og User Behavior. Indenfor hvert enkelt forretningsområde kan selskabet konstatere en meget tilfredsstillende vækst i både omsætning og indtjening, og ikke mindst en betydelig tilgang af nye kunder samt et meget højt niveau for fastholdelse af kunder.

Højdepunkter fra 2021:

  • Bruttofortjenesten steg med 23% til 35,4 mio. DKK.
  • EBIT steg med 24% til 5,2 mio. DKK.
  • Rekordlavt frafald af medarbejdere samtidigt med at der er budt rekordmange nye kollegaer velkommen.
  • Vækst på mere end 21% i selskabets Professional Services forretning.

Særdeles tilfredsstillende vækst på hele 53% indenfor managed services. ”Vi havde sat nogle ambitiøse målsætninger for 2021 og jeg er meget tilfreds med at vi ikke bare har indfriet dem alle, men også overgået dem. Vi har investeret heftigt i vores managed services forretning. Vi kan nu konstatere, at den metodiske tilgang vi har på dette område, som f.eks. er dokumenteret igennem Conectos ISAE 3402 certificering, ikke bare har resulteret i en flot vækst på hele 53%. Endnu vigtigere er, at det også har resulteret i en både effektiv og sikker drift af vores kunders IT,” siger Tobias Nawrocki, CEO Conecto A/S.

Pre-graduate program: Conecto Academy

I 2021 lancerede Conecto sit pre-graduate program: Conecto Academy, som skal være med til at udvikle flere af de specialister, som ikke kun Conecto, men som hele branchen skriger på. Programmet består af en grundig introduktion til selskabets strategiske forretningsområder, hvor man som graduate får lov til at være hands-on i alle dele af Conecto, under kyndig vejledning fra tilknyttede mentorer og buddies. Derudover fungerer Conecto Academy også som en vigtig udviklingsplatform, hvor graduates kan være direkte med til at forme og udvikle Conecto.

Rekortantal nye kollegaer

”2021 bød på et fuldstændigt rødglødende jobmarked. Særligt på dén baggrund er vi enormt glade og stolte af, at vores medarbejdere holder fast i at Conecto er det bedste sted at være. Vi har haft et uhørt lavt frafald af medarbejdere i 2021, samtidigt med at vi har budt et rekordantal nye kollegaer velkomne,” siger Tobias Nawrocki, CEO Conecto A/S.

Conecto består af nogle af de dygtigste IT-specialister i branchen, som hver dag designer og implementerer komplekse IT-løsninger baseret på teknologier fra bl.a. Microsoft, Citrix og Imprivata. I 2021 leverede Conecto flere store og komplekse løsninger, hvor specialister og teknologier fra flere af selskabets strategiske forretningsområder blev bragt i spil, for at sikre den bedst mulige løsning til kunden.

”Det er fantastisk at opleve det stærke samarbejde, der er i Conecto, og hvor god en kundeoplevelse vi kan levere på tværs af vores forretningsområder. Vores kunder oplever at de handler med én leverandør og det er helt afgørende at vi holder fast i at give dem den oplevelse,” siger Ole Væhrens, COO Conecto A/S.

Om Conecto

Conecto A/S er et dansk it-specialisthus, der leverer løsninger inden for user experience, user behavior og cloud transformation. Vi har eksisteret siden 1997, og vores højtuddannede specialister har mange års erfaring med at rådgive om og levere netop de løsninger, vores kunder har behov for.

Gennem en unik indsigt i brugeradfærd og et internationalt økosystem leverer Conecto brugeroplevelser i verdensklasse og løsninger til digital transformation sammen med vores kunder.

 

Tobias Nawrocki – Administrerende direktør hos Conecto