Nytårshilsen fra Conecto 2022

Endnu et år er spurtet afsted og lige pludselig er man havnet i 2022. Adm. direktør, Tobias Nawrocki kigger tilbage på et begivenhedsrigt 2021 - og ser frem på et spændende og stærkt 2022!

Nytårshilsen fra Conecto 2022

Nytårshilsen fra Conecto 2022

Endnu et år er spurtet afsted og lige pludselig er man havnet i 2022… jeg er næppe den eneste der undrer mig over hvor 2021 blev af?

Stærk start på 2021
I Conecto startede 2021 på allerfineste vis, da vi af vores mangeårige og tætte samarbejdspartner Citrix, blev udnævnt til ”Worldwide Partner of the Year”. Altså den allerbedste Citrix partner blandt tusindvis af dygtige kon-kollegaer i hele verden.

Udnævnelsen satte en tyk streg under Conectos mangeårige dedikation til at hjælpe vores kunder med at skabe både sikre og fleksible IT-løsninger. Samtidigt gives der verdensklasse brugeroplevelser – noget som kun viste sig at blive endnu mere aktuelt i 2021. For selvom vi alle – ovenpå et langt corona år – havde set frem til et år, hvor corona fyldte lidt mindre – skete vel egentlig det modsatte. Løbende blev vi alle sammen mere og mere bevidste om, hvor essentielt det er for alle virksomheder, at have skalérbare og sikre IT-løsninger der understøtter nogle behov, som ændrer sig i et hidtil uhørt tempo. I de seneste par år har corona’en tvunget mange virksomheder til at adoptere ny teknologi i et opskruet tempo. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi i Conecto, får lov til at bringe vores erfaring og ekspertise med til bordet, og får lov til at hjælpe med mere end ”bare” at få teknologien til at fungere. Vi får også lov til at skabe nogle meget sikre løsninger, som i høj grad også tager udgangspunkt i brugerne og deres behov. I 2021 lancerede vi nogle helt nye services, som netop hjælper vores kunder med at forstå arbejdsgange og processer blandt brugerne endnu bedre og få udnyttet teknologien, så den bliver en hjælp mere end en frustration. På baggrund af den feedback vi har fået fra vores kunder, forventer jeg mig meget af dette arbejde i de kommende år og jeg er sikker på at det vil være med til at cementere Conecto, som dem der har brugerne i centrum.

Nyt forretningsområde: Cloud Transformation
Et andet område, som også oplevede en fantastisk udvikling på i 2021, var vores forretningsområde Cloud Transformation. På dette område har vi i løbet af året haft den store fornøjelse af at sige goddag til en hel masse nye knivskarpe kollegaer, som i dén grad har bevist, at de forstår at udnytte teknologien, så den gør en konkret forskel for vores kunder. I det hele taget blev vi i 2021 begavet med en hel masse nye, dygtige kollegaer – og jeg tør godt love at det er en trend vi kommer til at fortsætte i 2022!!

I 2021 var der heldigvis også plads til at se kollegaerne i ægte fysisk form, og ikke kun via utallige virtuelle Teams-møder. Særligt i en organisation, der på forholdsvis kort tid har budt så mange nye ansigter velkomne, er det helt afgørende også at bruge tid sammen væk fra skærmen, og et af mine helt store højdepunkter fra 2021 var da vi i sensommeren fik afholdt vores store ”We Owe You”-event for alle i Conecto. Et par opsparede og velfortjente corona-aflyste fester og fejringer blev koblet sammen med en masse udvikling af Conecto og resulterede i et par fantastiske dage sammen med de bedste kollegaer!

Flere dygtige kollegaer
Især i disse år mærker vi, at efterspørgslen på dygtige IT-specialister kun stiger og stiger. Derfor gør det os selvfølgelig ekstra glade, når nye kollegaer vælger at blive en del af Conecto-familien – og det var der heldigvis rigtig mange der gjorde i 2021. Vi er også så heldige, at vores medarbejdere oplever Conecto, som en rigtig god arbejdsplads. I vores halvårlige eNPS (employee Net Promoter Score) målinger, havde vi igen suverænt flotte scores (over 82 i gennemsnit!). Jeg tror på at det stærke sammenhold i Conecto-familien samt vores fokus på hele tiden at udvikle vores medarbejdere igennem nye og udfordrende opgaver og projekter, er afgørende for både at kunne tiltrække og fastholde de dygtige mennesker, som vi er dybt afhængige af. Derfor var det også rigtig dejligt at kunne fejre hele to 10-års jubilæer i 2021, noget der efterhånden er en sjældenhed i vores branche.

Conecto Academy for studerende
I slutningen af 2021 kunne vi også lancere vores næste store satsning: Conecto Academy. Et pre-graduate program, som dels sigter mod at klæde studerende på til den ret svære konsulentrolle og som samtidigt ønsker at bygge ovenpå de studerendes faglighed og kompetencer og herigennem skabe nye løsninger i samspil med vores kunder. Vi har allerede budt vores første Associate Consultant velkommen igennem vores Academy og lige om lidt har vi fornøjelsen af at byde velkommen til yderligere to.

Helt overordnet kan vi også glæde os over en fortsæt rigtig stærk vækst i Conecto, og kan glæde os over endnu et nyt rekordår, som virkelig giver os muligheden for at gøre Conecto endnu bedre og stærkere i 2022!

Bedste hilsner,

Tobias Nawrocki, Adm. Direktør, Conecto