Nyt website

synliggør Conectos faglighed og værdisæt

Nyt website afspejler hvem vi er og hvad vi står for

“Tiden ændrer sig konstant. I it-branchen sker der mange spændende ting, og der er hele tiden nye muligheder og løsninger. Som et led i denne udvikling, har vi hos Conecto ændret vores website. Vi har lavet denne ændring, for bedre at kunne afspejle hvem vi er, hvad vi tilbyder vores kunder og vores ambition omkring at bliver en endnu stærkere spiller i branchen. Det er vigtigt for os at følge med vores kunder og blive ved med at udvikle os,” siger Ole K. Væhrens, Chief Operating Officer.

“Vores nye website sikrer, at vi står skarpt overfor vores kunder, medarbejdere og partnere. Med nyt website er vi endnu bedre til at synliggøre Conectos faglighed og værdisæt. Conectos oprigtighed og den ekspertise, som vores kunder kender og stoler på, er kernen i alt vi gør – også digitalt.”

“Det nye website giver os et ekstra boost, til at gøre det, vi er gode til – nemlig at bruge vores faglige kompetencer til, at hjælpe vores kunder med, at indfri deres forretningsmæssige ambitioner igennem meningsfulde it-løsninger, der skaber målbar værdi”, fortæller Ole K. Væhrens.

Conecto Director Sales & Marketing, Ole K. Væhrens