Nyhed

Fordelene ved den fleksible arbejdspladser på TV2 News

Den moderne arbejdsplads er en fleksibel arbejdsplads

Sådan lød ét af kernebudskaberne, da Danoffice IT i 2021 producerede e-bogen, Modern Workplace, som tog fat i et af vores højtspecialiserede felter: Hvordan arbejder vi bedst? Mest effektivt? Og hvordan bliver vi rent faktisk glade for at arbejde? I dag stillede TV2 News skarpt på det fleksible arbejdsliv hos private og offentlige arbejdspladser, og baggrunden var et DJØF-studie, som påpeger en række udfordringer hos især det offentlige.

Det var derfor en særligt stor fornøjelse for os at blive inviteret til at sætte perspektiv på sagen. Og timingen kunne ikke have været bedre – det var en opgave, der var som skræddersyet til manden i front for vores nye Danoffice IT Solutions & ServicesTobias Nawrocki, EVP i Danoffice IT og tidligere CEO i Conecto. Vi er altid glade for at gøre os fortjent til god omtale, men det gør os selvsagt ekstra glade, når det peger tilbage på et aftryk, vi selv har sat – og når der stilles skarpt på vores specialistområder.

 

Udbredelse af fleksible arbejdspladser har ikke optimale vilkår – hverken teknologisk eller organisatorisk

I det 3,5 minutter lange klip taler Tobias med Dennis Ritter om nogle af forklaringerne på, hvorfor kun 10% af offentligt ansatte tilbydes fleksible arbejdsvilkår. Et tal, som ifølge DJØF er dobbelt så højt i det private. Tobias slår dog fast, med udgangspunkt i vores mange dygtige og fremsynede offentlige kunder, at det ikke er lederne selv, som bremser udviklingen. Men at de mange steder ikke har de optimale muligheder for at tilbyde fleksible vilkår – teknologisk eller organisatorisk. Og når både eksisterende og potentielle ansatte i stigende grad kræver det, så udfordrer det selvsagt fastholdelsen af den gode arbejdskraft.

Der skal løbes utroligt hurtigt i dag, og derfor ser vi også flere offentlige it-organisationer lægge om til topmoderne it-setups, hvor driftsservices på infrastruktur og enheder sammen med ny teknologi med fokus på brugerne går ind og skaber en helt ny virkelighed – og muliggør realiseringen af en fleksibel arbejdsplads.

Lad os tale om jeres digitale muligheder

Hos Conecto tror vi på, at it handler om mennesker. Med fokus på vores kunders visioner og praktik, udvikler vi meningsfulde it-løsninger, der forandrer og forbedrer menneskers hverdag.

Ole K. Væhrens

Chief Commercial Officer