Gå til sidens indhold

NVIDIA GRID ™ - Vil du have den bedste brugeroplevelse og ydelse i Windows-miljøer?

Er du interesseret i at få en ydeevne, der kan konkurrere med en fysisk pc, samtidig med at du forbedrer sikkerheden, forenkler IT-management, øger brugertætheden og gør det muligt at migrere til moderne Windows OS?

Skærmbillede 2018-03-07 kl. 15.17.21.png (1)

NVIDIA GRID ™ - Vil du have den bedste brugeroplevelse og ydelse i Windows-miljøer?

Er du interesseret i en ydeevne der kan konkurrere med en fysisk pc, samtidig med at du forbedrer sikkerheden, forenkler it-management, øger brugertætheden og gør det muligt at migrere til moderne Windows OS? 

Med NVIDIA GRID ™ får du den korrekte brugeroplevelse og ydelse i Windows-miljøer - hver gang. GPU-teknologien udvides, så I omkostningseffektivt får leveret virtualiserede Windows 10-arbejdspladser til hver enkelt bruger på tværs af enheder og samtidig tilgængeligt fra datacenteret og Cloud’en med alle de fordele, dette medfører. Mobile- og administrative medarbejdere kan endelig nyde godt af en grafisk oplevelse, der er tilpasset nutidens digitale arbejdsplads og multimedie-apps. @NVIDIA GRID gør det muligt at virtualisere den moderne, digitale arbejdsplads med eksempelvis Windows 10 i en omkostningseffektiv, skalerbar infrastruktur, så hver
medarbejder både kan skabe og innovere. 
 

Download e-book


Tilbage til nyhedsoverigt