Nomineret til EY Entrepreneur Of The Year

Vi er stolte over at kunne fortælle, at Conecto er blevet nomineret til
EY Entrepreneur Of The Year 2022!

EY Entrepreneur Of The Year 2022

Det er en fornøjelse at kunne fortælle, at Conecto er nomineret til EY Entrepreneur Of The Year 2022, som er en hyldest til Danmarks (og verdens) bedste vækstvirksomheder! Du kan læse mere på ey.com.

Et kæmpe skulderklap til alle medarbejderne i Conecto

”Vi har igennem de seneste år fokuseret benhårdt på at indfri det enorme potentiale som Conecto kan byde på. Vi er derfor både glade og stolte over at være nomineret til EY Entrepreneur of the Year,” fortæller Tobias Nawrocki, administrerende direktør i Conecto.

”At være nomineret er først og fremmest et kæmpe skulderklap til alle medarbejderne i Conecto. De har virkelig ydet en fantastisk indsats for at støtte op omkring den flotte vækstrejse, som Conecto er på. Derudover er vi kommet i fornemt selskab, og vi er ret stolte over at være nomineret ved siden af andre utrolige spændende virksomheder. Uanset om vi vinder eller ej – glæder vi os over at blive sammenlignet med dem,” slutter Tobias Nawrocki.

Hvad er EY Entrepreneur Of The Year?

Kort fortalt er EY Entrepreneur Of The Year Danmarks og verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence. Den finder sted i flere end 60 lande. I år markerer 25-året for, at danske vækstvirksomheder og de entrepreneurer, der opbygger og driver dem, bliver hyldet.

Som nævnt er det en hyldest til Danmarks (og verdens) bedste vækstvirksomheder. Gennem konkurrencen ønsker EY at sætte fokus på og skabe opmærksomhed omkring entrepreneurship og vækst, samt at komme tættere på Danmarks bedste vækstskabere.

Det handler også om inspiration! Inspiration til vækstvirksomhederne samt virksomheder, der er på vej op, i form af spændende indlæg fra markante skikkelser inden for kulturlivet. (Fra ey.com)

Kåring af de 6 regionale vindere foregår den 26. oktober 2022 og den 24. november bliver kategorivindere samt hovedvinderen udråbet ved et stort show i København Hovedvinderen deltager i den internationale finale, der finder sted juni 2023 i Monaco.