Mød vores tre nye medarbejdere

I takt med Conecto er i en rivende udvikling, så er det en fornøjelse at byde velkommen til tre nye medarbejdere

Head of Security

Jesper A. Frederiksen er en af de “nye” medarbejdere i Conecto. Vi kender allerede Jesper i Conecto, da han er en gammel kending fra mange år tilbage, hvor han arbejde i Conecto. Derfor har han solid erfaring indenfor mange af de produkter og services, vi tilbyder, og kender jo allerede Conecto godt.

Vi går en meget spændende tid i møde, da Jesper får ansvaret for sikkerhed som et særskilt forretningsområde i Conecto. Det er område, som har udviklet sig enormt i Conecto og vi ved, at Jesper får en rigtig travl start! 👏🏼

Ny medarbejder, Jesper A. Frederiksen, head of Security
Ny medarbejder i salg og marketing i conecto

Account Executive

Vores anden nye medarbejder er Nicklas Gøttsche, som kommer til at sidde i rollen som Account Executive. Nicklas kommer med dyb erfaring indenfor Citrix, hvor han tidligere har hjulpet mange kunder som Field Sales Manager i de sidste +4 år.

Hos Conecto kommer Nicklas til at have ansvaret for egne kunder på tværs af alle vores forretningsområder 👏🏼

Senior Consultant i Support & Operations

Den sidste medarbejder, som har første dag i Conecto i dag er Tom Stanly Barfod. Tom kommer med over 22 års erfaring inden for Citrix, hvor han har beskæftiget sig med alt fra backend komponenter til applikationer og services.

I Conecto kommer Tom til at være vores nye Senior Consultant i Support & Operations, hvor hans rolle er at hjælpe Conectos kunder indenfor Cloud og Azure arkitekturer 🙌🏻

Ny Senior Consultant OPS medarbejder i Conecto