Mød vores nye Associate Consultants

Vi byder velkommen til to nye Associate Consultants inden for Cloud Transformation

Åben / Procesorienteret / Musikalsk

Antons har en åben tilgang til opgaver og sætter pris på den gode samtale, når han er i sit professionelle-jeg. Hvert enkelt projekt er unikt og derfor er kommunikation vigtig for Anton, når han skal danne overblik over problemstillingerne og levere konkrete resultater.

Anton fokuserer på processernes helhed og har en naturlig nysgerrighed til verden omkring sig, som præger ham professionelt og ifm. hans studie. Han er oprigtigt nysgerrig på de mennesker, systemer og organisationer, som han beskæftiger sig med. Teknikken kan drille, mennesker har forskellige holdninger, og der kan være mange udefrakommende faktorer, der påvirker processen på godt og ondt. Uanset hvilken type udfordringer Anton møder, fokuserer han holistisk på opgaven og optimerer, hvor end behovet er.

“Jeg elsker musik i alle dets former: at lytte, at spille, at opleve. Det har en evne til at udtrykke følgere og bringe mennesker sammen, som ikke kan sammenlignes. Særlig Jack White er ofte på min playliste.”

Billede af ny medarbejder
Billede af ny medarbejder

Kreativ / Datanørd / Friluftseventyrer

Både i privaten og på professionelt plan er Marie den kreative type. Det er en evne, som hun udnytter som fritidskunstner, men også når der skal findes nye løsninger i Conecto.

Marie er en rigtig datanørd, der med en idéskabende tilgang løser it-relaterende problemstillinger hands-on. Marie er desuden god til at bevare overblikket, hvilket hun drager fordel af på både privat- og professionelt plan. Hun har en sans for detaljerne, som særligt gavner hende i sin rolle indenfor Cloud Transformation.

”Jeg befinder mig godt i det fri. Der nyder jeg mange aktiviteter fra gåture til klatring, bjergbestigning og skiløb. Den friske luft og udfordring er lige mig.”