Gå til sidens indhold

Microsoft og Citrix samarbejde styrker fremtidens måde at arbejde!

Microsoft og Citrix cementerer deres tætte samarbejde og har netop annonceret en flerårig samarbejdsaftale, hvor de sammen i endnu højere grad, vil understøtte kundernes digitale transformation ved at sætte fart på brugen af digitale workspaces og virtual desktops.

2020-07-Partnerskaber-C-MS-4-Web-734x300-png.png

Microsoft og Citrix samarbejde styrker fremtidens måde at arbejde!

Microsoft og Citrix cementerer deres tætte samarbejde og har netop annonceret en flerårig samarbejdsaftale, hvor de sammen i endnu højere grad, vil understøtte kundernes digitale transformation ved at sætte fart på brugen af digitale workspaces og virtual desktops. I forbindelse med annonceringen bekræfter Microsoft samtidigt, at Citrix Workspace er den anbefalede platform til digital workspaces. Ligeledes bekræfter Citrix, at Microsoft Azure er den anbefalede cloud platform. Derudover vil Microsoft og Citrix fremover samarbejde om et fælles roadmap, således at man får en optimal og fleksibel brugeroplevelse - hver gang man logger på.

Du kan læse mere om samarbejdet i de to følgende pressemeddelelser:

Microsoft: https://news.microsoft.com/2020/07/14/citrix-and-microsoft-partner-to-accelerate-the-future-of-work/

Citrix: https://www.citrix.com/blogs/2020/07/14/citrix-microsoft-expand-partnership-to-enhance-simplicity-security-agility/

 

For Conecto som specialisthus, der har et strategisk fokus på både Citrix Workspace løsninger og cloud-løsninger i Microsoft Azure, er det overordentligt positivt, at Microsoft og Citrix igen bekræfter det tætte samarbejde de har dyrket igennem årtier. Samarbejdet er også udtryk for Microsoft og Citrix’ strategiske fokus på at hjælpe kunder og deres brugere med at arbejde fleksibelt, effektivt og fremfor alt sikkert - uanset hvor eller hvordan brugerne vælger at arbejde. Det, som vi hos Conecto kalder ’Work is not a place’.

Som Microsoft Gold Partner og Citrix Platinum Partner er Conecto exceptionelt godt klædt på til at hjælpe vores kunder med at levere den bedste brugeroplevelse, understøtte forretningens transformation til cloud og udnytte potentialet med Work is not a place.

 

#Citrix #Microsoft #conecto #workisnotaplace #workfromhome

Tilbage til nyhedsoverigt