Associate Consultant

Fra studentermedhjælper til fuldtidsansat

Fra studiejob som Associate Consultant til fuldstidsansat 

Sebastian Rasmussen fortæller om sin rejse fra studentermedhjælper i Conecto til en fastansættelse som Consultant, i CTO-office i Conecto.

“I foråret 2021 var jeg ansat som en af to studentermedhjælpere i Conecto. Vi havde dengang hørt lidt rygter om, at ledelsen vil satse mere på unge studerende og dermed lave et akademi. Kort efter, at vi havde hørt om dette, kaldte min kollega og jeg vores direktør ind til et møde, hvor vi forklarede vores ide:  hvis man skulle lave et akademi, så skulle det gøres sammen med os de studerende!”

“Man skulle bruge vores erfaringer til at skabe de bedste vilkår for de studerende. Vi fik mere eller mindre frihed til at skabe rammerne om Conecto Academy i et tæt samarbejde med ledelsen. I denne proces opfandt vi vores pre-graduate programme. Vi tog konceptet graduate programme og brugte det for studerende, der stadig var under uddannelsessforløbet. Dermed kunne de allerede under deres tid som studentermedhjælper, få indblik i og blive klar til at påtage sig konsulentrollen efter endt studie. 

Sebastian Rasmussen – Consultant CTO-Office hos Conecto

Stærk kobling mellem studie og arbejde

Pre-graduate program der skaber værdi for både studerende og Conecto

“Cirka 1,5 år efter de første tanker om Conecto Academy blev skrevet ned, har vi ansat 4 studerende som er en del af vores pre-graduate programme og som har fået titlen Associate Consultants. Som færdiguddannet var jeg ikke længere en del af Conecto Academy, men jeg fik ansvaret for at aktivere og udvikle vores 4 asasociate consultants. Dette arbejde bestod i at kigge i deres  studieordninger igennem og finde ud af, hvordan vi kan finde den bedste kobling mellem det de lærer på universitet, og det vi laver i Conecto.”

“En anden vigtig del af pre-graduate programmet er at udføre konsulentarbejde ude hos vores kunder, hvor man først er med som føl på sine kollegaers opgaver og herfra får mere og mere ansvar ude hos kunderne. Vi tror på, at ved at have en stærk kobling til den studerendes uddannelse samt de opgaver vi laver ude hos vores kunder, skaber vi fremtidens konsulenter. ” 

“Siden hen, har jeg fået andre opgaver – og arbejder nu som Consultant i CTO-office. Her er jeg en del af et team, der udvikler services, som kan komme vores kunder til gode og hjælpe dem med at nå deres forretningsmæssige mål. Det er spændende – og selvom jeg ikke længere har ansvaret for Conecto Academy, så banker mit hjerte stadig for at hjælpe de studerende komme godt i gang på arbejdsmarkedet – som jo også har været et fantastisk springbræt for mig og start på min karriere!”, afslutter Sebastian Rasmussen.

Karriererejse fra deltid til fuldtid

Hvis du er interesseret i at finde ud af mere om, hvordan rollen som Associate er og hvilke muligheder der er for de studerende i Conecto, så kan du høre mere her.

Sebastian Rasmussen, som arbejder i CTO-office, giver et dybere indblik i hans karriererejse, både fra fuldtid til deltid, men også specifikt som medarbejder i Conecto.