Fra salg til marketing som Student Assistent

Vores Student Assistent, Anders Roed Delfs, er rykket til fra salg marketing for at få kompetenceudvikling

En ny rolle i marketing skal give Anders et unikt indblik i kunde- og salgsrejsen

Efter at have tilbragt et halvt år i salgsafdelingen hos Conecto, er jeg nu skiftet til marketing, hvor jeg skal prøve nye kræfter af. Fremover vil jeg derfor bruge 75% af min tid i marketing, hvor de resterende 25% vil blive brugt i salg. Derfor kommer mine arbejdsdage til at variere, hvor jeg skal balancere mellem to afdelinger. Mine marketingsaktiviteter og -opgaver kommer til at være målrettet Security, som er vores nye forretningsområde i Conecto.

Dette skifte giver mig muligheden for at følge hele salgets rejse. Fra den spæde start med at vække kundernes interesse, til kundemøder og et potentielt salg. Det giver mig som Student Assistant et unikt indblik i hele salgscyklussen, og er med til at styrke min erfaring og kompetencer indenfor dette felt.

Jeg er taknemmelig for, at jeg hos Conecto, har muligheden for at kunne prøve kræfter med aktiviteter i forskellige afdelinger, imens jeg er under uddannelse. Denne fleksibilitet er med til at sikre, at jeg som færdiguddannet arbejder indenfor det felt, hvor jeg bruger mine kompetencer bedst, hvor det er mest spændende og sjovest.