Gå til sidens indhold

Conecto vinder Citrix Hackathon productivity-pris!

Conecto vinder Productivity-prisen på Citrix Hackathon 2020 med MicroApp, der skaber en bro til on-prem systemer.

2020-04-CitrixHackathon-Web-734x300.jpg

Conecto vinder Citrix Hackathon productivity-pris!

Vores to seje konsulenter Brian Sprogø og Nicholai Kjærgaard kan godt være stolte! De netop har vundet prisen for bedste Productivity MicroApp på Citrix Hackathon 2020!

Conectos vinder-MicroApp er lige så enkel, som den er genial – med powershell skabte Brian og Nicholai en bro mellem MicroAppen og on-prem systemer. Normalt kan det kun lade sig gøre med cloud baserede systemer, da det kræver et API – men her lykkedes det alligevel at skabe en vej ned til datacenteret. Der blev uddelt 5 priser til henholdsvis Productivity, Mobile, Business Value, Efficiency og Innovation – og der var ca. 300 deltagere over hele verden, som kæmpede om æren.

Vil du høre, hvilke nye muligheder du har med denne type MicroApp og i det hele taget hvordan dine medarbejdere kan blive mere effektive med MicroApps, så tag endelig fat i os!

Links

Du kan se vinder-annonceringerne af Citrix i denne video -  klik her.
I videoen præsenteres de 5 vindende løsninger og beskrives i korte træk. Har du ikke tålmodighed - kan du springe frem til ca. 5 minutter inde i videoen, hvor Conecto kåres til vinder af Productivity-prisen.

Du kan også se Brian og Nicholais korte video-præsentation, hvor de selv gennemgår deres løsning.
Klik her og hør dem præsentere deres Classroom MicroApp.

Tilbage til nyhedsoverigt