Vi er på listen over Danmarks dygtigste Microsoft-partnere

Computerworld har lavet en liste over Danmarks dygtigste Microsoft-partnere ifølge dem, og vi er på listen

Conecto er en af Danmarks dygtigste microsoft-partnere

Computerworld er netop udkommet med deres rangering af bedste Microsoft-partnere 🎉

Computerworld er netop kommet ud med en liste over de virksomheder, de mener er de dygtigste Microsoft-partnere i Danmark. I den forbindelse er det en fornøjelse at kunne sige, at Conecto har indtaget en 10. plads.

I Conecto er vi af den overbevisning om, at vores rangering bærer præg af vores evne til at bygge broer mellem Microsoft-løsninger og andre it-systemer. Vores team ser it-infrastruktur i det større billede og skaber et samspil mellem løsningerne, i stedet for at se Microsoft-løsninger, som en ensidig platform.

“Conecto er meget stolte over at være så fint placeret på Computerworlds liste over de dygtigste Microsoft partnere i Danmark. Vi har siden starten for 2 år siden arbejdet hårdt på at får bygget en en høj kompetence op inden for Azure, Microsoft365 og ikke mindst hele Defender og Sentinel delen. Vi har desuden udviklet og har stor succes med vores eget M365 værktøj Conecto Analytics, der giver kunderne overblik over deres devices, brugere og ikke mindst deres aktuelle forbrug af M365 licenser,” fortæller Jan Werenfeldt, Business Manager, Cloud Transformation, Conecto.

Tak til Computerworld for den flotte 10.plads 👏🏼

Lad os tale om jeres digitale muligheder

Hos Conecto tror vi på, at it handler om mennesker. Med fokus på vores kunders visioner og praktik, udvikler vi meningsfulde it-løsninger, der forandrer og forbedrer menneskers hverdag.

Christian Fenneberg

Chief Technology Officer / Head of Cloud Transformation