Conecto opnår helt anmærkningsfri ISAE 3402 erklæring

2021-06-Revision-ISAE-web-734x300.jpg

Drift af IT handler om meget andet end bare at kigge på nogle skærme og konstatere at lamperne lyser grønt. Det er helt afgørende for levering af en stabil og sikker IT-drift, at man som leverandør har styr på sine processer og arbejder struktureret med de mange forskellige arbejdsopgaver, der altid er i en IT-driftsafdeling – og flere og flere kunder ønsker selvfølgelig dokumentation for dette.

Derfor har Conecto Operations arbejdet intensivt på at udarbejde og dokumentere de mange forskellige processer med henblik på at få gennemført vores første IT-revision.

IT-revisionen er udført ud fra en international standard (ISAE 3402), som har til formål at dokumentere at der er styr på forholdene hos IT-virksomheden og at der leves op til både lovkrav og god IT-skik. Vores revisionsfirma Grant Thornton har netop afsluttet deres revision og resultatet kan I læse i vedhæftede ISAE 3402 erklæring.

"Vi er meget stolte og glade over at vores revisor, Grant Thornton har udarbejdet en særdeles grundig og samtidigt fuldstændig anmærkningsfri erklæring, som et solidt bevis for at vi i Conecto har rigtig godt styr på driften af vores kunders IT", fortæller Tobias Nawrocki, adm. direktør i Conecto. 

Se Conectos ISAE 3402 erklæring