Conecto har fået ny hjemmeside

GraaBlaa.png

Conecto har fået ny hjemmeside

Vi er i dag gået i luften med et nyt conecto.dk, og som I nok kan se, har Conecto fået et helt nyt virtuelt ansigt. Et ansigt, som i langt højere grad afspejler, hvem vi er, hvad vi vil, og frem for alt hvad vi som virksomhed kan tilbyde. Udover nye farver og et ændret grafisk udtryk afspejler hjemmesiden en åbenhed og gennemsigtighed, som vi gerne vil vise vores kunder og partnere.

Vores nye hjemmeside har et stærkt visuelt udtryk og skal være med til at give et bedre overblik over samt indblik i de løsninger og kompetencer, som Conecto tilbyder. Vi har skruet ned for tekstmængden. Til gengæld har vi skruet op for en lethed og overskuelighed på de enkelte sider.

Conecto er en familie bestående af superspecialister med store ambitioner. Vi vil en masse. Vi holder hinanden til ilden, udfordrer, sparrer med og inspirerer hinanden. For det er sådan, vi holder os på forkant. Det er sådan, vi er blevet kendt for at være de bedste inden for de teknologier, vi arbejder med.

Alt dette har vi forsøgt at overføre til vores nye hjemmeside, og vi håber, at I bliver lige så glade for den, som vi allerede er. Så gå ombord i det nye design og i den nye brugerflade.

Rigtig god fornøjelse!