Glædelig jul og godt nytår

- fra alle os i Conecto!

Conecto ønsker alle kunder og samarbejdspartnere glædelig jul og godt nytår!

Lige om lidt siger vi farvel til 2022. Et år som på godt og ondt givetvis vil gå over i historien… En ubarmhjertig krig i Europa, inflation der er steget med rekordfart og en voksende bekymring for en egentlig energikrise i vores samfund er bare nogle af de tunge temaer, der har fyldt nyhedsbilledet i år.

Sikkerhed, sikkerhed og atter sikkerhed

Noget af det krigen i Ukraine har været med til at sætte ekstra fokus på i vores del af samfundet, er IT-sikkerhed. IT-sikkerhed er ikke længere bare endnu et buzz-word i IT-afdelingerne, men et område der lige pludselig er helt afgørende for, om man overhovedet har en virksomhed eller ej når det næste sikkerhedsincident rammer. For en ting er desværre sikkert, det kommer til at ramme os alle før eller siden.

Derfor har IT-sikkerhed også fyldt enormt meget hos Conecto og blandt vores kunder i 2022. Conecto har altid haft et stort fokus på sikkerheden i de teknologiløsninger vi leverer og i 2022 lancerede vi bl.a. Conecto Analytics, en SaaS-løsning der allerede nu er med til at sikre et højt sikkerheds- og complianceniveau hos mange af vores kunder.

Nyt forretningsområde: Security

I 2023 bliver vores fokus på IT-sikkerhed endnu mere synligt, da vi lancerer et specifikt forretningsområde – Security – som kommer til at omfatte både eksisterende og nye løsninger og services, som sammen vil give vores kunder mulighed for at øge IT-sikkerheden på netop deres IT-miljø.

Nogle af mine dygtige kollegaer holder i øvrigt et spændende seminar den 12. januar 2023, hvor du blandt andet kan høre mere om hvordan Conecto Analytics bl.a. kan understøtte sikkerheden i dit IT-miljø. Læs mere om det her.

Conecto-familien vokser

I 2022 havde jeg fornøjelsen af at byde rekord-mange nye kollegaer velkommen til Conecto-familien, som alle med hver deres kompetencer og personligheder bidrager til den fantastiske rejse vi er på. Det er en fornøjelse at se, hvordan vores familie kan udvikle sig og samtidigt fastholde det særlige, der gør Conecto til en fedt sted at arbejde, i takt med de mange nye kollegaer. Jeg ser derfor meget frem til at kunne byde endnu flere kollegaer velkommen til Conecto-familien i 2023.

Afslutningsvis skal lyde en kæmpe tak for samarbejdet i 2022 til alle vores kunder, leverandører og ikke mindst medarbejdere. Vi glæder os meget til at fortsætte samarbejdet i det nye år.

 

Rigtig glædelig jul og godt nytår!

 

Tobias Nawrocki
CEO, Conecto A/S

Tobias Nawrocki, adm. direktør hos Conecto