• Digital Workplace
  • Citrix
  • Nyhed

Vi er udnævnt til Citrix Platinum Partner i Danmark. Derfor er vi en ud af fem virksomheder, som er med i Citrix partnerprogram

Siden nyheden blev skrevet er Conecto blevet opkøbt og integreret i Danoffice IT. Det ændrer dog ikke nyhedens aktualitet og relevans.

Som en ud af de fem samarbejdspartnere i Danmark, der er blevet udnævnt som Citrix Platinum Partner i Danmark, så er vi glade for vores nye titel. Vores team arbejder hårdt på at gøre det endnu bedre hver dag og derfor er vi stolte og glade for at blive udnævnt til en ud af fem Platinum Partnere i Danmark.

Titlen indebærer en plads i et eksklusivt partnerprogram – By Invitation Only. Citrix’s nye partnerprogram er udtryk for deres ønske om at fokuserer på færre samarbejdspartnere.

De fem Platinum Partnere er udvalgt på baggrund af deres stærke kompetencer, høje ekspertise samt dedikation. Som naturlig Platinum Partner – og regerende Citrix World Wide Partner of the Year – fortsætter vi det tætte samarbejde med Citrix. Det sikrer vores kunder meningsfuld rådgivning, den højeste kvalitet og de bedste priser.

Læs flere nyheder