Conecto på SKI 02.22

Vi er stolte af at være udvalgt som leverandør af it-konsulentydelser på SKI-rammeaftalen for it-drift

conecto-er-paa-ski-rammeaftale-02-22

Vi er nu også leverandør på SKI-rammeaftale 02.22 og kan levere it-konsulentydelser på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige.

Staten og Kommunernes Indkøbsservice, SKI, faciliterer indkøb af IT-løsninger og tjenester på vegne af offentlige institutioner i Danmark. I denne sammenhæng har Styring for it og læring udvalgt it-leverandører, som er blevet evalueret og udvalgt af SKI baseret på specifikke kriterier. En rammeaftale, som Conecto er utroligt begejstret over at være blevet en del af. Som leverandør lever vi op til en række kriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

Formålet er at lette indkøbsprocessen og øge fleksibiliteten for de offentlige institutioner uden at skulle gennemføre separate udbudsprocedurer. Denne specifikke rammeaftale, 02.22 it-drift, gør det muligt at handle it-konsulentydelser, heraf drift og services gennem et dynamisk indkøbssystem. Med den nye aftale kan de offentlige kunder i Conecto spare tid ved at gennemgå en lettere og mere strømlinet indkøbsproces.

Både på SKI 02.22 it-drift og 02.06 standard software

Som leverandør på SKI-rammeaftalerne 02.22 it-drift og 02.06 standard software bidrager Conecto til at forbedre og effektivisere IT-ydelser og drift hos offentlige institutioner. Den skal sikre lettere tilgængelig adgang til specialiseret viden og erfaring. Vi ser frem til fortsat at samarbejde med offentlige institutioner og støtte deres digitale transformation ved at levere skræddersyede og værdiskabende løsninger.

Nemt for offentlige kunder at samarbejde med Conecto

”Det er super positivt at Conecto også er kommet på SKI 02.22. Aftalen giver vores offentlige kunder en nem og fleksibel mulighed for fortsat benytte vores serviceydelser. Det giver nuværende og nye kunder muligheden for at tilvælge Conecto som samarbejdspartner. Potentialet i aftalen er yderst interessant og sikrer vores fortsatte fokus på it-løsninger til det offentlige,” fortæller Ole Karise Væhrens, Chief Commercial Officer, Conecto A/S

Conecto Director Sales & Marketing, Ole K. Væhrens