Nomineret

Conecto er nomineret i EY Entrepreneur Of The Year 2023 igen!

Conecto er nomineret i EY Entrepreneur Of The Year for 2. år i træk

Vi er begejstrede for at dele den spændende nyhed om vores nominering til EY Entrepreneur Of The Year-prisen. En pris, som vi er nomineret til for 2. år i træk. Vi er glade og stolte af nomineringen, men ikke mindst også anerkendelsen for den indsats vores dedikerede og kompetente team leverer dagligt. Et team, der arbejder hårdt for at imødekomme vores kunders behov og forventninger.

Denne nominering er et bevis på den vedholdende indsats, vores dygtige og dedikerede medarbejdere har ydet. Det har været en afgørende faktor for de resultater og den vækst, som Conecto har oplevet de seneste år.

”At Conecto igen i år bliver nomineret som EY Entrepreneur of the Year, er et stærkt vidnesbyrd på den enorme indsats hele Conecto-familien yder hver eneste dag. Det er en integreret del af vores DNA og vores kultur at ville være de bedste og hele tiden være med til at skabe høj værdi for vores kunder. Det er netop dén tilgang der udgør fundamentet for vores flotte vækstrejse”, siger Tobias Nawrocki, adm. direktør i Conecto

Vi ser frem til at deltage i den kommende EY Entrepreneur Of The Year Regionskåring d. 25. oktober, og efterfølgende landsfinalen den 23. november. Vi glæder os til at møde og lære af andre inspirerende iværksættere. Uanset udfaldet er vi allerede stolte af vores rejse og ser optimistisk fremad mod fremtiden.

For at få yderligere opdateringer og nyheder om EOY konkurrencen, opfordrer vi dig til at følge med på vores kanaler eller EY webside. Vi vil løbende dele spændende opdateringer om vores rejse og resultater.

 

Hvad er EY Entrepreneur Of The Year-prisen?

EY Entrepreneur Of The Year-prisen er en globalt anerkendt begivenhed, der hylder iværksættere, der har skabt bemærkelsesværdige virksomheder og inspirerer andre med deres succes. At være blandt de få udvalgte nominerede er en bekræftelse af vores hårde arbejde, vores visionære lederskab og vores evne til at skabe mærkbare resultater.

 

Chief Execute Officer I Conecto, Tobias Nawrocki