Gå til sidens indhold

Conecto certificeret i Citrix Customer Success Management

Conecto er som de første i Norden blevet certificeret indenfor Citrix Customer Success Management Programmet. Det primære formål med programmet er at sætte fuld fokus på kundens succes og hjælpe dem med at realisere den fulde værdi af de løsninger, de har købt.

2021-02-CustomerSuccess-Web-734x300.jpg

Conecto certificeret i Citrix Customer Success Management

Customer Success Management: Fuld fokus på kundens succes med løsningerne

Conecto er som de første i Norden blevet certificeret indenfor Citrix Customer Success Management Programmet. Bag titlen ’Customer Success And Adoption Preferred Partner’ ligger et uddannelsesforløb og en dybere forståelse for de processer kunder typisk går igennem, fra de har købt en løsning, til at de tager den i brug og får den forventede værdi af løsningen.

Det primære formål med programmet er at sætte fuld fokus på kundens succes og hjælpe dem med at realisere den fulde værdi af de løsninger, de har købt.

 

Metode og værktøj til at få succes med løsningen

Helt konkret omfatter programmet en metode og værktøjer til at arbejde effektivt sammen med kunden, for at sikre at kunden får succes med at bruge de licenser og produkter, de har købt, og at kunden får udnyttet de relevante muligheder, licenserne og produkterne giver dem.

Programmet sigter mod at ruste partnere som Conecto til, på en struktureret måde, at hjælpe kunderne lige fra projektstart over implementering og adoption, for i sidste ende at opnå de forbedringer, ønsker og krav, der lå til grund for investeringen.

Kort fortalt hjælpes kunden gennem Customer Success Management til at få succes med projektet og realisere de ønskede fordele og gevinster gennem en høj grad af adoption blandt brugerne.

 

Samarbejde om at indfri forretningsmålene

Customer Success Management er dermed et samarbejde med kunden om at indfri kundens forretningsmål. Der er fokus på det forretningsmæssige og ikke selve teknikken. Det skal derfor ikke ses som en erstatning for projektledelse eller forskellige faser i projekterne. Det skal nærmere ses som et supplement til kundens eksisterende engagement, hvor kunden lader Conecto og Citrix hjælpe aktivt med at sikre, at løsningen ikke kun bliver implementeret, men også adopteret af brugerne.

 

Fuld fokus på kundens succes

Man kan sammenligne det med nye brugere af et fitnesscenter, som starter for at komme i bedre form. Igennem Customer Success Management er Conecto og Citrix trænerne i fitnesscenteret, som hjælper brugerne med at komme over deres hurdle og godt i gang med f.eks. at træne på løbebånd. Det kan fx være ved at forklare hvordan løbebåndet virker, udarbejde en løbeplan og hjælpe med at booke tider i centeret, vælge sko osv.

Gennem webportalen Citrix Customer Success Center samarbejder Conecto og Citrix med kunden om at sikre, at målene opnås. I den forbindelse udarbejder man sammen succesplaner med konkrete mål og milestones. Ved at følge kundens udvikling kan Conecto bedre hjælpe kunden med at lykkes med projektet og sikre en høj grad af adoption blandt deres egne brugere, der i sidste ende er afgørende for, at projektet skaber den ønskede værdi for kundens forretning.

 

Sparring om andre muligheder øger værdien for kunden

Customer Success Management-samarbejdet kan fortsætte, selv når de oprindelige formål med løsningen er opnået. Ofte er der nemlig utallige perspektiver og muligheder med licenserne og produkterne, der kan være relevante for kunden.

Som kunde fokuserer man i starten naturligt nok på det primære projekt f.eks. af hensyn til interne ressourcer, overskuelighed og budgetter. Virkeligheden er dog, at mange kunder ’strander’, når det oprindelige projekt er gennemført og aldrig kommer videre med alle de andre muligheder, som deres løsning/licenser byder på. Det kan der være forskellige årsager til: fx manglende kendskab til de muligheder der er med licenserne, for få interne ressourcer osv. Resultatet er dog det samme: kunden udnytter ikke hele potentialet ved investeringen og går derfor glip af funktioner/muligheder, som gør licenserne endnu mere værdiskabende på den lange bane.

Tilbage til eksemplet med fitnesscenteret. Her svarer det til, at trænerne hjælper én med prøve noget andet, når man har fået en god rutine med løbebåndet. Måske fortæller de om yoga-holdet eller hjælper med at lave et personligt træningsprogram med forskellige maskiner. Med trænernes hjælp og sparring opdager man som bruger nye muligheder, der kan hjælpe én videre med træningen, hvilket gør at man får endnu større glæde og udbytte af ens abonnementet.

Tilsvarende er fordelene for kunden ved Customer Success Management et dedikeret og forretningsmæssigt fokus fra Conecto og Citrix på lige netop deres situation og ønsker. Når kunden har fået succes med det initiale projekt, kigges der efterfølgende på at prioritere og planlægge kundens naturlige næste skridt. Den kontinuerlige sparring hjælper kunden med at fokusere på at udnytte deres eksisterende muligheder – og realisere det fulde potentiale af deres licenser og produkter. Med andre ord bliver kunderne hjulpet til at høste frugterne af deres investering igen og igen!

 

Tilbage til nyhedsoverigt