Gå til sidens indhold

BRÆNDER DU FOR VIRTUALISERING?

Kunne du tænke dig at prøve kræfter af inden for virtualisering, mens du arbejder sammen med nogle af verdens dygtigste eksperter, som bliver dine daglige sparringspartnere?

_09P9412.jpg

BRÆNDER DU FOR VIRTUALISERING?

Kunne du tænke dig at prøve kræfter af inden for virtualisering, mens du arbejder sammen med nogle af verdens dygtigste eksperter, som bliver dine daglige sparringspartnere? Du kommer til at indgå i projektteams, hvor dine kompetencer kontinuerligt bringes i spil. Samtidig er du nysgerrig helt ud til fingerspidserne, og du er ikke bleg for at kaste dig ud i at undersøge nye og alternative muligheder. 

Den gode brugeroplevelse ligger dybt i Conectos DNA, mens vi gerne remser ord som automatisering, GPU, single sign-on, fleksibilitet, mobilitet, HDX, EDT og Framehawk i søvne (næsten da). Vi har altid fingeren på pulsen og holder os hele tiden up to date med certificeringer og løsningsspecifikke specialiseringer. Dette bliver en naturlig og integreret del af din udviklingsrejse.

I Conecto bliver du oplært af vores dygtige specialister, som har årelang erfaring inden for virtualisering med Citrix som platform. Med andre ord bliver du en del af en familie bestående af superspecialister med store ambitioner om at bruge IT til at arbejde smartere og skabe mere værdi. Du skal kunne finde dig til rette i en virksomhed, hvor vores kunder skal opleve os som deres ledende IT-partner. Vi er værdi- og løsningsskabende og har meget stærke ekspertiser inden for vores kerneområder. 

Du får en unik mulighed for selv at præge din hverdag i en virksomhed, der har viljen til at lykkes. Kulturen hos Conecto er præget af stor entreprenørånd, engagement og faglig dygtighed. Vi er en meget flad, tæt og uformel organisation med højt til loftet, en super social stemning og med stor respekt for det enkelte individ. Conecto er på en vækstrejse, og det giver altid spændende udfordringer og muligheder for dem, der kan – og vil – med.

Så vil du med os på rejsen?

Skriv til info@conecto.dk eller ring på tlf. +45 3336 3738. Læs mere om os på www.conecto.dk.

Tilbage til nyhedsoverigt