Gå til sidens indhold
2020-01-TobiasNawrocki-v2-Web-profil-200x200.jpg

Tobias Nawrocki

Adm. Direktør

Conecto har et af verdens stærkeste hold af specialister, hvis fornemmeste opgave er at forstå vores kunders forretning og bidrage med løsninger, der konkret hjælper kunderne med at nå deres mål.

Jeg har selv været en del af IT-branchen siden 1998, og jeg har igennem årene beskæftiget mig med både salg, teknik og ledelse. I 2005 blev jeg en af de første 50 Citrix Certified Integration Architects i verden og har siden været involveret i utallige IT-projekter i Danmark og i udlandet.

Jeg er uddannet cand.jur fra Københavns Universitet og har desuden en HD i Organisation og Ledelse fra CBS. Med min tekniske indsigt og erfaring kan jeg hurtigt identificere kritiske områder i komplekse IT-projekter, og med en baggrund fra mit arbejde i bl.a. en advokatvirksomhed specialiseret indenfor IT-ret har jeg stor indsigt i både juridisk og kommerciel rådgivning indenfor bl.a. GDPR, SaaS-aftaler, konsulentaftaler og managed services.

Hos Conecto ønsker vi at skabe langvarige relationer med vores kunder, og det kan kun lade sig gøre, hvis vi er oprigtigt nysgerrige på og interesserede i vores kunders forretning. Det er en af mine målsætninger, at vi hos Conecto vedbliver at være nysgerrige og helt i front, når det kommer til at tilbyde IT-løsninger, der skaber værdi for vores kunder.

Mød familien