Gå til sidens indhold
Tobias Breck midlertidigt.jpg

Tobias Breck

Operations Consultant

Jeg har altid været glad for computere, og jeg træf derfor et valg om at blive web-integrator. Men efter at have taget denne programmeringsuddannelse følte jeg, at jeg manglede noget mere kontakt og sparring med andre mennesker. Da jeg i forvejen havde stor interesse for OS og virtualisering tænkte jeg derfor, at en IT-supporteruddannelse i højere grad var mig.

Jeg har siden midten af april 2017 været en del af Conectos servicedesk, og er fornyeligt blevet udlært som IT-supporter hos Conecto. 

Conecto er et super godt sted at være. Stemningen er altid god, de andre medarbejdere er åbne og glade for at hjælpe. Jeg er stadig den unge mand i feltet, og udvikler mig derfor også konstant, så jeg er glad for at være omringet af nogle super kompetente kollegaer, som jeg kan sparre med. Mit Fokus er altid på kunden og deres oplevelse af os - og som Operations Consultant er det fedt at være meget i dialog med kunderne og være i stand til at hjælpe dem med deres udfordringer på en professionel og effektiv måde. 

Mød familien