Gå til sidens indhold
2020-12-SRA-Velkommen-Web-profil-200x200.jpg

Sebastian Rasmussen

Consultant | User Behavior

Jeg startede som studentermedhjælper i Conecto i november 2021, hvor jeg var PA for vores CTO. Siden da er jeg trådt ind i konsulentrollen indenfor User Behavior samt været med til at starte Conecto Academy for at skabe de bedste muligheder for fremtidige studentermedhjælpere i Conecto. 

I sommeren 2022 færdiggjorde jeg min kandidatuddannelse i Information Studiet ved Aalborg universitet  hvor jeg i mit speciale ”Clinicians First!” udviklede en metodik for hvordan klinikernes behov kan opdages gennem floorwalk og hvordan man kan skræddersy IT løsningerne til klinikernes behov. For mig er floorwalk noget af de mest meningsfulde jeg kan forestille mig at lave, da resultaterne af floorwalk skaber en stor forskel for de klinikere der hver dag passer på os alle sammen. Floorwalk er derfor en af mine primære ansvarsområder som User Behavior konsultent i Conecto.

Mine ansvarsområder dækker som nævnt også over Conecto Academy hvor jeg har ansvaret for vores Associate Consultants udvikling og sikre at de med deres baggrund kan skabe værdi for Conecto - og at vi kan skabe værdi for dem. Derudover har jeg også ansvaret for at udvikle nye services og leverancer i samarbejde med Conecto Academy og resten af Conecto, for at sikrer at vi går forrest i den digitale udvikling.

Jeg ser frem til fortsat at skabe værdier for vores kunder samt at sikre at vi gennem Conecto Academy skaber fremtidens konsulenter

Mød familien