Gå til sidens indhold
2019-03-Velkommen-SAL-Web-200x200.jpg

Sabine Lübcke

Operations Manager

Jeg har de sidste 18 år beskæftiget mig med IT,  og alle årene arbejdet med og har haft fokus på bedst mulige serviceleverance ud mod kunder. Det er stadig en stor motivationsfaktor for mig, der driver og inspirerer mig  i det daglige.

I Conecto er mit ansvar at drive Managed Service, og derved at skabe og give den bedste service til vores kunder med fokus på kundetilfredshed. Dette vil jeg gøre ved at have og bibeholde et bagland af kvalificeret medarbejdere og et stærkt team, som står for den daglige kundekontakt.

Derudover er det vigtigt i en branche som IT, der er i kontinuerlig udvikling, at de services, vi yder til vores kunder, ligeledes løbende udvikles og tilpasses ud fra de enkelte kunders differentierede behov. Derfor vil jeg naturligvis fokuserer på, at følge denne udvikling og opretholde de services vi tilbyder, så vi fortsat har tilfredse kunder.

Som en del af Conecto vil jeg kontinuerligt udfordre mig selv, mine kollegaer og hvordan vi gør tingene – for hele tiden at gøre det bare lidt bedre!

Mød familien