Gå til sidens indhold
OKV.JPG

Ole K. Væhrens

Director Sales & Marketing / Partner

IT-afdelingen er under konstant pres for at levere mere for mindre, og den skal i stigende grad understøtte forretningen med fleksibilitet, agilitet samt transparens. 

Måden vi arbejder på ændrer sig markant, og brugerne forventer at kunne tilgå sine applikationer på et hvilket som helst tidspunkt – og gerne fra flere forskellige devices. Dette stiller ekstremt høje krav til kundernes IT-infrastruktur, og her kan Conecto hjælpe, da vi har erfaringer fra tilsvarende projekter. 

Jeg har mere end 20 års erfaring inden for IT-branchen. Mit fokus er på kundernes reelle behov, deres udfordringer og ikke mindst kundetilfredshed. Jeg har tidligere arbejdet med IT-infrastruktur, såsom mobilitet, datacenter-løsninger og ikke mindst sikkerhed.

Conecto er blandt eliten, og alle er højt specialiseret samt har en solid praktisk erfaring inden for hver deres speciale. Kunderne ser Conecto som en trusted advisor, og det er vi stolte af. Markant højere effektivitet, fleksibilitet og lavere omkostninger er bare nogle af de fordele, som kunderne opnår, hvis de samarbejder med Conecto.

 

Mød familien