Gå til sidens indhold
2222Michaelq122.png

Michael Louis Jensen

Consultant | Cloud Transformation

Jeg er en erfaren og løsningsorienteret konsulent, som har arbejdet i IT branchen siden 1990. Lidt vildt at tænke på! - det var før der var noget der hed Windows.

Igennem det meste af min IT karriere, har jeg fungeret i grænsefladen mellem teknik og forretning. Viden er mit "brændstof" - jeg elsker at tilegne mig ny viden, samt at sætte mig ind i nye teknologier og muligheder. Hvilket er et vigtigt element i en forsat udvikling af Conecto's løsninger, og derved også vores kunders løsninger. Jeg har igennem årene opbygget en bred erfaring med klassisk client/server miljøer, server virtualisering (Hyper-V, VMware og Nutanix), samt Office/Microsoft 365 + Endpoint Security og Management. De seneste 6-8 år har jeg primært fokuseret på Microsoft cloud og Citrix, og den synergi der sker, når man "binder" Citrix og Microsoft teknologier sammen, og løfter User Experience til nye højder. Jeg ved hvordan IT og forretning bindes sammen, så det giver mening for både mennesker og maskiner. 

Hos Conecto arbejder jeg primært med Microsoft Cloud, Citrix og klassiske on-prem løsninger - samt snitfladen mellem disse. Som sikkerheds "nørd", arbejder jeg også med Security & Compliance på tværs af alle platforme.

Mød familien