Gå til sidens indhold
Martin Therkelsen.jpg

Martin Therkelsen

DevOps Architect/ Team Lead / Partner

Siden jeg startede i 2016 som Solution Architect i Conecto, har jeg arbejdet med rådgivning, design og implementering af IT løsninger hos vores kunder. Jeg arbejder nu som DevOps Arkitekt, stadig med fokus på at hjælpe vores kunder. Teknologiudviklingen går nemlig utrolig stærkt i øjeblikket, og at kunne hjælpe vores kunder med at finde den rigtige teknologi til det behov de har, synes jeg er spændende.

Jeg brænder for at automatisere og optimere løsninger og arbejdsgange. Dette gælder for både slutbrugerne og IT medarbejderne hos vores kunder - og selvfølgelig også internt i Conecto. Derfor har jeg også arbejdet meget med blandt andet Powershell, MDT og den klassiske Citrix-portefølje, ligesom MicroApps og CI/CD pipelines også er blandt mine foretrunkne værktøjer.   

I rollen som DevOps arktitek skal jeg i forhold til tidligere i høje grad også fokusere på udviklingsopgaver, automatiseringer, og optimering af processer. For kunderne giver det en bedre overordnet løsning, hvor løsningen og platformen løbende monitorieres og udvikles. Det bliver spændende at følge de enkelte opgaver hos kunderne i længere tid og gå mere i dybden med dem, end man traditionelt gør under projektarbejde.  

Sidst men ikke mindst, er jeg stolt af at være 1 ud af 64 på verdensplan, som er udnævnt Citrix Technology Professional (CTP). Dette giver mig en unik indsigt i Citrix strategi og roadmap samt direkte adgang til deres produktteams. CTP er noget man skal udvælges til, og jeg er udvalgt på baggrund af min viden om Citrix, automatisering og lysten til at dele min viden. 

 

 


Citrix Technology Professional

Mød familien