Gå til sidens indhold
LBR_IMG_8483-ok - red - 200x200 SH.JPG

Licken B. Rasmussen

Marketing Manager

Som Conectos Marketing Manager vil jeg være med til at videreføre den spændende udvikling, hvor aktiviteter og kommunikation tager udgangspunkt i kundernes behov og vores specialiserede viden.   

Jeg har +15 års erfaring indenfor marketing – heraf i IT-branchen siden 2013 – og kommer med solid erfaring med mange forskellige marketing discipliner - både klassiske og nyere discipliner. Jeg er karakteriseret ved et stærkt online fokus og er teknisk velfunderet indenfor adskillige af de værktøjer man anvender i marketing: CRM-og CMS-systemer, Google Analytics, Grafiske værktøjer (Adobe Creative Cloud), Email marketing, Marketing Automation, Social Media blandt andre.  

Jeg arbejder med marketing på både det strategiske og operationelle niveau og har solid erfaring med projektarbejde fra A til Z, samarbejde, planlægning, koordinering og evaluering af resultater.

Dertil er jeg en både kreativ og struktureret sjæl, og mit fokus er at sikre Conecto en ambitiøs marketingstrategi, der er solidt forankret i forretningen, og spændende marketingaktiviteter, der skaber værdi for vores kunder.

Mød familien