Gå til sidens indhold
2021-01-LFR-Web-profil-200x200.jpg

Lars Forup Frederiksen

Head of Operations / Customer Success Manager

Med mere end 30 års erfaring fra IT-services, Operations og Management har jeg et solidt fodfæste i IT disciplinerne og de udfordringer man oftest står over for. Mit primære fokus er at servicere og imødekomme kundernes behov og ønsker i tæt samarbejde mellem dem og vores dygtige kollegaer.

Målet er at ramme rigtigt første gang, hvilket opnås ved åben og ærlig dialog, hvor min brede tekniske forståelse og gode evne til hurtigt at sætte mig ind i og forstå kundens forretning kommer i spil.

Jeg har tidligere været ansat i Conecto og siden da arbejdet for Proact og NNIT, hvorigennem jeg arbejdet med store og komplekse organisationer og leverancer. Jeg nyder at være en del af en agil organisation og se, hvordan min indsats gør en direkte forskel for projekterne, kunderne og kollegaerne. Nu er jeg tilbage igen hos Conecto - beriget med masser af nye erfaringer - og jeg glæder mig til igen at være med i hele leverancen og at have mulighed for at påvirke processen fra A til Z.

Sidst men ikke mindst er det som Head of Operations og Customer Success Manager spændende at være med til at udvikle Customer Success Management hos Conecto og hjælpe vores kunder med at få mest mulig gavn og nytte af deres løsninger. 

 

Mød familien