Gå til sidens indhold
2021-05-KST-Kim-Web-profil-200x200.jpg

Kim Steentofte

Senior Consultant | User Experience

Min ekspertise ligger indenfor design, dokumentation, implementering og drift af Citrix ADC (tidligere Netscaler) infrastruktur. Jeg har mere end 20 års erfaring inden for netværk, primært Cisco produkter inden for Routing & Switching. Kombinationen af erfaring med Citrix ADC og netværk er særlig værdifuld, da netværk, firewall og ADC’en typisk er tæt integreret.

Jeg er vant til at begået mig i Enterprise data center i den finansielle branche, og kender derfor til forretningsgangen: fra en idé opstår til man har en færdig fungerende løsning. Dette arbejde omfatter hele netværksinfrastrukturen, lige fra den intern sikre zone til DMZ, med internet vendte websites mod kunder og samarbejdspartnere, samt leased lines til kontorer i ind- og udland.

Jeg kan især bidrage indenfor områderne: networking, automatisering, workflows, scripting, cloud, on-prem og hybride løsninger, samt med min ekspertise fra store finansielle kunder og solide processer. Mit fokus er primært rettet mod løsninger, der involverer ’schweitzerkniven’ Citrix Netscaler.

Mød familien