Gå til sidens indhold
2021-05-KST-Kim-Web-profil-200x200.jpg

Kim Steentofte

Senior System Consultant

I Conecto kommer jeg til at bidrage med min erfaring omkring design, dokumentation, implementering og drift af Citrix ADC (tidligere Netscaler) infrastruktur.

Ud over dette har jeg mere end 20 års erfaring inden for netværk, primært Cisco produkter inden for Routing & Switching. Kombinationen af erfaring med Citrix ADC og netværk er særlig værdifuld, da netværk, firewall og ADC’en jo er tæt integreret i kundernes miljøer.

Jeg er vant til at begået mig i Enterprise data center hos store kunder i den finansielle branche, og kender derfor ”alt for godt” til forretningsgangen: fra en idé opstår til man har en færdig fungerende løsning. Dette arbejde har omfattet hele netværksinfrastrukturen, lige fra den intern sikre zone til DMZ, med internet vendte web sites mod kunder og samarbejdspartnere, samt leased lines til kontorer i ind- og udland.

Hos Conecto kommer jeg til at arbejde inden for områderne networking, automatisering, workflows, scripting, cloud, on-prem og hybride løsninger. Mit fokus vil primært være rettet mod løsninger, der involverer ’schweitzerkniven’ Citrix Netscaler.

Det bliver spændende at bringe min ekspertise fra store, finansielle kunder samt solide processer i spil for Conectos kunder – ligesom jeg glæder mig til at arbejde med flere forskellige typer kunder – både i forhold til branche, størrelse, behov og agilitet.

Mød familien