Gå til sidens indhold
2020-08-Velkommen-KPE_Web-profil-200x200.jpg

Kasper Petersen

Praktikant, Professional Services

I forbindelse med min uddannelse som IT-teknolog på KEA søgte jeg en praktikplads med fokus på Infrastruktur/netværk enten on-prem eller i skyen. Jeg fik kendskab til Conecto igennem en gammel klassekammerat på et tidligere uddannelsesforløb.

Hos Conecto kan jeg tjekke en del af de bokse af, som jeg gerne vil prøve at arbejde med i forbindelse med min uddannelse og fremtidige  karriere. Jeg glæder mig meget til at lære en masse om Citrix platformen, Netscaler, Microsoft Azure og anvende det i praksis, så det kan blive til IT løsninger og dermed skabe værdi for kunderne ude i erhvervslivet.

Jeg har lært en masse forskellige generelle ting inden for Netværk (TCP/IP), Server (Windows server, Azure, Linux), Organisation/Projektstyring og programmering de 3 semestre på min uddannelse. Jeg har også erfaring med IT-support fra mit studiearbejde i Templafy.

I min fritid er jeg glad for madlavning (eksperimentere med asiatisk madlavning), gaming på alle mulige forskellige platforme, musik hvor jeg primært spiller elguitar og leger på den akustiske, og så er jeg medlem af en E-sports organisation på Nørrebro, hvor vi har fokus på fighting games som Streetfighter, Tekken, Super Smash Bros etc. 

Mød familien