Gå til sidens indhold
2022-05-.JMA-Web-profil-200x200.jpg

Josefine Havn Madsen

Studentermedhjælper

I min rolle som studentermedhjælper i marketing hos Conecto beskæftiger jeg mig med en bred vifte af kommunikations - og marketingsrelaterende opgaver. 

Min hverdag består bl.a. af mine faste opgaver, hvor jeg udarbejder skiftligt og visuelt content til SoMe platformene og har derudover ansvaret for kundecases.

Udover mine faste opgaver, assisterer og varetager jeg andre relevante projekter/opgaver, der må være på et givent tidspunkt. Opgaverne omfatter alt indenfor emnet, hvilket er værdifuldt for mig, fordi jeg får lov til konstant at udvikle mig, prøve nye ting og have indflydelse på min arbejdsplads. Det er enormt motiverende og gør, at jeg aldrig keder mig i min stilling. 

Jeg er uddannet markedsføringsøkonom fra CPH Business, som har dannet grundlag for min PBA i International Handel og Markedsføring, som jeg studerer på nuværende tidspunkt. Jeg har tilmed også faglig viden inden for Innovation og Entreprenørskab, som jeg studerede i en periode. 

Min faglige viden og kompetencer fra uddannelser har givet mig en 360 graders forståelse for markedsføring og kommunikation, som jeg drager fordel af på arbejdet. På den måde kan jeg drage paralleller fra studie til job og styrke min karriere - noget som Conecto også hjælper mig på vej med.  

Det er en fornøjelse at være en del af teamet og tage del i en fantastisk udvikling hos Conecto.

Mød familien