Gå til sidens indhold
2019-09-Velkommen-IbrahimTaspinar-Web-profil-200x200.jpg

Ibrahim Taspinar

Account Executive

Mød en engageret Account Manager med solid erfaring indenfor rådgivning af Cloud Services og End user Experience løsninger…

I dag er omdrejningspunktet rådgivning og drift af løsninger til både nye og eksisterende kunder. Jeg har ansvaret for at sikre vores kunder får effektive løsninger og services af høj kvalitet.

Fællesnævneren for mit arbejde er grundighed, men også lydhørhed og forståelse for mine kunders forskellige måder at begribe og angribe deres arbejde på. Jeg er løsningsorienteret og ynder at forfølge de tendenser, der kan bidrage positivt til udvikling og fremdrift af vores kunders hverdag. Personligt sætter jeg stor pris på at blive udfordret af andre synspunkter og fagligheder, og jeg modtager ofte ros for, at jeg formår at sætte mig i mine kunders sted og samtidig træffe de vanskelige beslutninger – kvaliteter, som jeg finder vigtige for en Account Manager.

Jeg har en effektiv og struktureret tilgang til samarbejdet med mine kunder. Jeg er udpræget ordensmenneske med et højt aktivitetsniveau og det falder mig derfor også naturligt at påtage mig rollen som den, der holder styr på trådene og skaber overblik. Jeg er ambitiøs på både egne og mine kunders vegne, og bestemt ikke bange for at kaste mig ud i det uvante. Jeg er meget bevidst om, at selvstændighed og et højt fagligt niveau kun kan bringe én et stykke af vejen, mens man med evnen til at samarbejde og lære af andre, når endnu længere.

Jeg er derfor også sikker på, at Conecto er stedet, hvor både eksisterende og nye kunder kan få den sparring og services, som de savner i dag.

Hvis I skulle have yderligere spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte mig, og jeg står naturligvis til disposition, hvis I har behov for sparring eller andet fra min side.

Mød familien