Gå til sidens indhold
2022-08-09-Velkommen-DKO-Web-profil-200x200.jpg

Dennis Korsgaard

Senior Specialist | Operations

”Citrix hjælperytter” har i mange stået på min LinkedIn, som undertitel og derfor ikke en pludselig opstået tour trend, fra min side ... I mange år har jeg taget de lange seje træk med Citrix drift, implementering og migrering af Citrix løsninger hos en bred vifte af kunder i Danmark og internationale kunder.

Jeg er på mit 28. år i IT-branchen og jeg har arbejdet de sidste 20 år som konsulent og har dybe relationer med Microsoft infrastruktur. Ligeledes har jeg specialiseret mig inden for End User Computing, hvor RDS, Citrix, Applikations administration, AD administration og Device management har været og er stadig mit primære fokus.

Hen ad vejen har jeg opnået en god erfaring med at analysere, designe, implementere og ikke at forglemme teste og dokumentere, nye løsninger eller migrerer løsninger og i de seneste med stor fokus på hele ”CLOUD” delen. Selve skrivearbejdet og udviklingsprocessen omkring design og arkitektur-arbejdet har jeg opbygget en stor interesse for igennem de sidste 10 år og jeg har været en del af nogle af de største Citrix løsninger i Danmark.

Jeg glæder mig dagligt til sammen med mine kollegaer at anvende mine kundskaber til at støtte og udvikle vores kunders projekter med fokus på netop deres virksomhed. 

 

Mød familien