Gå til sidens indhold
2019-03-VelkommenBoNielsen-BNIWeb-200x200.jpg

Bo Nielsen

Project Manager

Jeg har mange års erfaring fra IT-branchen, specielt med projektering og drift af IT-infrastrukturløsninger. Gennem mit arbejde med implementeringer og service/drift, har jeg indset vigtigheden af kontinuerligt at optimere både organisation, processer og metoder, samt at kunne dokumentere og rapportere til kunden.

Som Conectos Project Manager er jeg glad for at kunne videreudvikle og forbedre Conectos projekt metoder og service management metoder. Conecto er i rivende udvikling, og jeg finder min motivation ved at bidrage til udviklingen indenfor mit faglige område.

Jeg har et særligt talent for at kunne se udfordringer og muligheder ved et design eller en løsning, for derigennem at kunne foreslå alternativer eller forbedringer. Jeg ser gerne tingene med holistisk tilgang, hvorfor jeg er god til at finde realiserbare løsninger.

Som kunde hos Conecto kan du forvente, at jeg er top-motiveret for at levere projekter og service i høj kvalitet og til aftalt tid. Dertil kan du regne med at blive udfordret fagligt – på den gode måde.

Mød familien