Gå til sidens indhold
2019-12-ABN-v2-Web-profil-200x200.jpg

Anna Bruun Nielsen

CFO

Om Anna Bruun Nielsen

I takt med at digitalisering og automatisering vinder indpas i virksomhederne, stilles der flere krav til økonomifunktionen og dennes udvikling. Ikke mindst for at transformere økonomi til en aktiv strategisk del af virksomheden, som er med til at sætte kursen for de fremtidige fokusområder og vækst.    

Conecto står også i en spændende tid, hvor økonomifunktionen er under kontinuerlig udvikling og i vækst. I takt med at vores forretning udvider sig, har vi i stigende grad behov for at strukturere, automatisere og analysere data og den overordnede økonomi. Som en del af dette sikrer vi solide arbejdsgange og beslutningsprocesser samt sikrer at de bagvedliggende systemer kan levere de nødvendige informationer til det strategiske arbejde med den fortsatte udvikling og vækst.

I min rolle som Conectos CFO er jeg med til at drive denne spændende udvikling. Jeg har + 30 års erfaring indenfor økonomi, og jeg brænder for at gøre økonomifunktionen til en integreret og forretningsorienteret medspiller i virksomheden. Økonomifunktionen skal – i min optik – være med til at sætte virksomhederne i den bedst mulige position for at kunne fuldføre dens mål. Dette glæder jeg mig til at indføre og fortsat udvikle i Conecto i tæt samarbejde med resten af familien!  

Mød familien